danas izgleda drugačije

Malo tko zna da je ona najstarija kći nekoć najpopularnijeg para, s majkom nije razgovarala skoro 20 godina!

Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) afp 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) +4 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Cruise i Nicole Kidman su Bellu posvojili 1992. godine, a njezina biološkog brata posvojili su tri godine kasnije. Iako život drži dalje od medija, sada je objavila detalj kojim je pokazala i kako danas izgleda.

Najstarija kći Toma Cruisa i Nicole Kidman, 28-godišnja Bella Cruise, na Instagramu je posljednjih dana objavila dva rijetka selfija te je pokazala kako izgleda danas. Brojni pratitelji poručili su joj da je prekrasna, a umjetnica i dizajnerica unatoič slavnim roditeljima pokušava što više svoju privatnost držati dalje od medija.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Suri Cruise Bila je odlučna u svojoj namjeri Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

Prije nekoliko mjeseci pojavile su se informacije da glumac nagovara svoju nastariju kćer da dože živjeti s njim. Kako ona živi u Londonu, a on je posljednjih mjeseci upravo ondje snimao najnoviji film, činilo mu se logičnim da Bella skupa sa svojim suprugom dođe živjeti u njegovu vilu.

Tom Cruise i njegova bivša supruga Nicole Kidman Bellu su posvojili 1992. godine. Njezina biološkog brata Conora posvojili su tri godine kasnije. Iako živi glamuroznim životom, Tom navodno ne daje previše novca svojoj posvojenoj kćeri. Ipak, njoj to nimalo ne smeta, a često je promovirala i scijentološku crvku kojoj je javno zahvaljivala na činjenici što ju je Cruise posvojio te joj je pružio odličan život.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise)

Bella se 2015. godine udala za Maxa Parkera na privatnoj ceremoniji, a odlučila je da će svoj život držati daleko od medija. Ona je poput oca predana scijentologinja, a s Nicole Kidman se razišla 2001. godine, kada se ona rastala od Cruisea. Nije poznato jesu li od onda uopće u kontaktu, iako Nicole ima jednako skrbništvo nad djecom kao i Tom. Kidman nije bila na Bellinu vjenčanju, a prema izvorima bliskima glumici, dugo godina nije razgovarala s djecom koju je posvojila s bivšim suprugom. Nakon rastave od Cruisea, Kidman je dobila dvoje djece s drugim suprugom, pjevačem Keithom Urbanom.

Tom Cruise je inače s Katie Holmes dobio kćer Suri, koju slavni glumac nije godinama vidio, tj. otkako su se njezini roditelji rastali 2012. godine. Iako je Tom svih ovih godina imao pravo viđati kći 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. A upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Katie koja je prije osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i kći. Posljednjih se tjedana šuškalo kako je glumac napustio scijentološku crkvu kako bi se ujedinio s kćeri, no ti navodi nisu potvrđeni.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Maju Šuput pitali su tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka na napise o nevoljama u braku odgovorila s osmijehom od uha do uha, a u dobrom društvu se i odlično provodi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene