Samo se proljepšala!

Antonija Šola jedan detalj na sebi nikad nije promijenila, no prije 16 godina nešto na njoj je bilo vidno drugačije nego danas!

Antonija Šola Antonija Šola Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola i Mario Regelja - 1 Antonija Šola i Mario Regelja - 2 Antonija Šola i Mario Regelja - 3 Antonija Šola i Mario Regelja - 4 Antonija Šola i Mario Regelja - 5 +4 Antonija Šola i Mario Regelja - 6 Galerija

Antonija Šola bila je jedna od omiljenih glumica početkom 2000-ih godina, a evo kako je izgledala prije 16 godina s kratkom kosom.

Antonija Šola od početka svoje karijere bavi se i glazbom i glumom, a početkom 2000-ih godina bila je mnogima omiljena glumica kad se proslavila u seriji ''Zabranjena ljubav''.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Antonija je tada izgledala drugačije nego danas, ali unatoč tome što je prošlo 16 godina od fotografije s Dana vjenčanja gdje je bila voditeljica, Šola je ostala vjerna svojoj vatrenoj boji kose.

Tada je imala samo 27 godina, a danas je nikad sretnija sa svoje 43 godine.

Konačno je pronašla i ljubav svog života, a zaljubila se u svog kolegu i pjevača grupe Ljubavnici Marija Regelju.

Par je vezu potvrdio u srpnju prošle godine objavivši zajedničku fotografiju na Instagramu.

''Antonija i ja smo zajedno i baš nam je lijepo, provodimo puno vremena zajedno, pišem pjesme, i baš nam je lijepo i uživamo'', priznao je Mario Regelja nakon što se o toj vezi šuškalo već neko vrijeme.

Dvoje glazbenika veže dugogodišnje prijateljstvo koje je preraslo u ljubav.

''Nekako je tijekom tih godina poznanstva, suradnji koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo do ovoga'', otkrio je Mario

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović - 1 Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 2 +20 Đina Džinović - 13 Celebrity Supruga Harisa Džinovića otkrila što misli o provokativnim fotografijama svoje kćerke: ''Teško se nosimo s tim...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput prije 16 godina prvi je put nosila vjenčanicu, prisjetili smo se ovog njenog mlađahnog izdanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene