Ludo zaljubljeni!

Antonija Šola uživa s novim dečkom od kojeg se ne odvaja, poznati domaći par ovaj put im je radio društvo!

Mario Regelja - 1 Mario Regelja - 1 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Regelja - 1 Antonija Šola (Foto: Dnevnik.hr) Antonija Šola (Foto: Goran Perešin ) +0 Antonija Šola (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Antonija Šola objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s dečkom Marijem Regeljom dok im društvo prave Nevena i Marko Vukes.

Pjevačica Antonija Šola ne krije koliko je zaljubljena u kolegu i pjevača grupe Ljubavnici, Marija Regelju i otkako se pročulo za njihovu vezu, sve češće objavljuje zajedničke fotografije.

Pogledaj i ovo Nevena Vukes i Marko Vukes - 3 sve su prebrodili! Naš glazbenik i beogradska glumica javno su govorili o teškom razdoblju s kojim su se suočili, a sad su obilježili važan datum za njih!

Par već uživa u blagdanskom raspoloženju, pa se Antonija pohvalila kako su posjetili Mariju Bistricu, gdje su ih ugostili Nevena i Marko Vukes.

"Kuhano vino, ljubav, prijatelji, kolege i veselje. Hvala vam naši dragi Nevena i Marko Vukes na gostoprimstvu i pozivu u vaš teatar. Mario i ja smo uživali u božićnoj predstavi "Tko sja, a tko mrači", a mladi glumci su nas oduševili! Svi vi koji ste propustili ovu divnu izvedbu još uvijek je stignete pogledati 23.12. u domu kulture u Mariji Bistrici!" napisala je Antonija uz fotografiju na kojoj ona i Mario poziraju s Nevenom i Markom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)

Antonija i Mario su početkom srpnja ove godine potvrdili vijest da su u vezi, točnije Mario je ekskluzivno za IN magazin progovorio o nagađanjima da ljubi Antoniju.

"Antonija i ja smo zajedno i baš nam je lijepo, provodimo puno vremena zajedno, pišemo pjesme, i baš nam je lijepo i uživamo'', ispričao je.

Dvoje glazbenika veže dugogodišnje prijateljstvo, koje je preraslo u ljubav.

''Nekako je tijekom tih godina poznanstva, suradnji koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo do ovoga'', rekao je Mario. Nije krio ni čime ga je lijepa glazbenica osvojila. ''Svime. Pronašli smo se, baš smo jako slični, imamo puno toga zajedničkog, puno tema za razgovor, za rad, da uključimo jedno drugo'', istaknuo je.

Inače, Antonijina prijateljica i glumica Nevena Vukes zbog ljubavi se iz Beograda preselila u okolicu Marije Bistrice i tamo glumi podučava djecu i mlade, a uskoro će i sama prvi put postati majka. 

S glazbenikom Markom Vukesom u braku je od 2017. godine, a sreću zbog toga što će uskoro postati roditelji ne kriju.

''Bilo je tu i suza, nekako to je nešto što je između tebe i tvog dragog, kao neka stepenica sljedeća za koju ne znamo što nas čeka'', izjavila je Nevena za In Magazin.  

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Vukes - 1 Nevena Vukes - 2 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 1 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 2 +3 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 1 inMagazin Iz Beograda u Mariju Bistricu preselila se zbog našeg popularnog glazbenika: ''Puno je tu životnih lekcija''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe pokazao kako uživa s kćerkicom i sve rastopio preslatkim prizorom: "Kako je tajo zaljubljen!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene