pokazala svoje čari

Antonija Šola bez trunke šminke zadivila prirodnom ljepotom, no mnogima je pogled s njezina lica kliznuo na raskošne atribute!

Antonija Šola Antonija Šola Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola i Mario Regelja - 9 Antonija Šola i Mario Regelja - 1 Antonija Šola i Mario Regelja - 2 Antonija Šola i Mario Regelja - 4 Antonija Šola i Mario Regelja - 5 Antonija Šola i Mario Regelja - 7 Antonija Šola i Mario Regelja - 8 Antonija Šola i Marko Regelja +2 Antonija Šola Galerija

Antonija Šola objavila je fotografiju s odmora u Istri na kojoj pozira bez trunke šminke i u kombinezonu s izrezom na dekolteu.

Pjevačica, autorica i glumica Antonija Šola ovih dana uživa u Istri sa svojim partnerom, pjevačem Mariom Regeljom.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Antonija je s odmora objavila fotografiju na kojoj pozira sjedeći na kamenjaru uz more u šarenom kombinezonu s neobičnim dekolteom koji je svu pozornost usmjerio na njezine raskošne grudi. Također, savršeno je istaknuo i njezine duge i vitke noge. 

S mokrom kosom svezanom u neurednu punđu i licem bez trunke šminke, zadivila je sve i svojom prirodnom ljepotom. 

"Ne mogu si pomoći da se ne zaljubim u tebe", napisala je uz fotografiju na kojoj zamišljeno gleda u daljinu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)

"Prekrasna i jednostavna", "Wow koliko ljepote na jednom mjestu", "Predivna si", "Ti si najljepši prizor ove pozadine", "Tip Top Antonija", pisali su joj oduševljeni pratitelji. 

Inače, Antonija je s pjevačem benda Ljubavnici u vezi već više od godinu dana, a šuškanja su dugo kružila hrvatskim medijima. Par je vezu potvrdio u srpnju prošle godine objavivši zajedničku fotografiju na Instagramu.

''Antonija i ja smo zajedno i baš nam je lijepo, provodimo puno vremena zajedno, pišem pjesme, i baš nam je lijepo i uživamo'', priznao je Mario Regelja nakon što se o toj vezi šuškalo već neko vrijeme.

Dvoje glazbenika veže dugogodišnje prijateljstvo koje je preraslo u ljubav.

''Nekako je tijekom tih godina poznanstva, suradnji koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo do ovoga'', otkrio je Mario.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 1 +11 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Reakcije na zadnji govor Meghan Markle više su nego oštre: "Ona je najotrovnija žena koja izaziva razdor"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 2 +13 Princ Harry - 1 Celebrity Princ Harry prvi je napustio Balmoral, a nježni potez u zračnoj luci od njega nitko nije očekivao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene