Pitanje dana!

Rabački zet: Vedran Ćorluka na dočeku u Istri sve je nasmijao odgovorom na pitanje koje nitko nije očekivao!

Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Ćorluka Franka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka prije nekoliko je dana postao viralni hit.

Vedran Ćorluka prije nekoliko je dana postao viralni hit.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Jedan od najzgodnijih hrvatskih reprezentativaca to je postao nakon objave videa na kojem slavi osvojenu srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji zajedno sa svojim suigračima, putem kojeg je svojoj zaručnici Franki Batelić poručio nešto jako zabavno.

"Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam", poručio joj je veseli Ćorluka koji je itekako imao razloga za slavlje.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

A na jučerašnjem dočeku u istarskom Rapcu, rodnom mjestu njegove Franke, voditeljica programa Vedranu je morala postaviti pitanje koje je posljednjih dana zanimalo čitavu naciju. "Mene zanima samo jedna stvar ako nam možeš otkriti - jesi li se ti to zdrobio ili nisi?", upitala ga je i nasmijala okupljeno mnoštvo.

Pitanje je od srca nasmijalo i samog reprezentativca, a čuli smo i Franku iz pozadine koja joj je poručila: "Pitaj mene!"

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

"Bio sam na kavi", poručio je svima Vedran i izazvao oduševljenje, a video je podijelio na svom Instagramu te ispod njega napisao "Pitanje dana".

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

U nekoliko sati, video je pregledan više od 77 tisuće puta, a Vedran i Franka još su jednom pokupili simpatije javnosti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene