Tvoje lice zvuči poznato

FRAJER U ROZGINIM HLAČICAMA "Išijas mi je prošao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matteo Cetinski nakon uloge Akija Rahimovskog ulazi u potpuno novu ulogu. Postat će Jelena Rozga, dok će Lana Jurčević postati Halid Bešlić.

Pobjednik posljednje emisije, ujedno i najgledanije emisije sezone, Matteo Cetinski iz uloge Akija ulazi u totalno novu priču, a za nju će morati i drugi put u ovom showu "postati" žena jer je dobio zadatak transformirati se u pjevačicu Jelenu Rozgu. Matteo će opet morati sakriti sve svoje muške atribute, odjenuti vruće hlačice, obuti štikle, staviti plavu periku, umjetne nokte i što vjernije dočarati spot Jelenine pjesme "Kraljica". "Zabavljam se na probama, išijas mi je prošao od razgibavanja kukova", izjavio je Matteo.

Pogledaj i ovo showbuzz Domaći par Bit će naporno, ali ona se ne brine: 'On mi je najveća podrška, zbog muža i jesam tu'

Lana Jurčević mora proći zahtjevnu transformaciju jer osim što po treći put postaje muškarac, ovaj put to je jedan jedini Halid Bešlić. "Cijeli dan moram šutjeti da mi ostane glas dolje, da uopće ne zvučim na sebe. Jako volim Halida", opisala je svoj ''halidovski'' moment Lana.

Ove nedjelje na pozornicu showa vraća se Hana Hegedušić koja postaje američki reper Armando Christian Perez poznatiji kao Pitbull, a izvest će njegov poznati hit "Fireball". Hana je treći put u muškoj ulozi, ali prvi put u ulozi jednog ćelavog repera.

Damir Kedžo ovaj put se zbog zdravstvenih razloga odlučio za jokera, a tko će umjesto njega utjeloviti Tinu Turner i izvesti pjesmu "Private dancer" tek ćemo vidjeti kada ova točka dođe na red ove nedjelje. "Jako vjerujem u svog jokera, on je najbolji", izjavio je Kedžo koji će ovaj put imati samo navijačku ulogu u showu.

Žanamari se oduševila svojim zadatkom transformacije u Fergie, a kako će dočarati njen spot i zapravo zahtjevnu koreografiju na pjesmu "A little party never killed nobody" tek ćemo vidjeti. Fil Tilen će ponovno u štikle za transformaciju u Mineu, a Anu Maras Harmander čeka energična Pink i još energičnija pjesma "Try". Filipa Dizdara je dopala legendarna grupa The Beatles, a zahvaljujući njemu gledatelji showa imat će priliku doživjeti i pravi mini-koncert ove popularne skupine.

Ne propustite novu emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" ove nedjelje u 20 sati!

Doživite transformaciju zabave uz Vip!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene