Poruka svima

Dirljivi status kćeri Dine Dvornika dobio više od 42.000 likeova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella je ovim statusom oduševila kao nikada do sada!

Ella Dvornik, kći slavnog pjevača Dine Dvornika, oduvijek je bila drugačija. Njezina najnovija objava na Facebooku dala je maleni uvid u ono što je proživljavala jer je otvorila dušu pred svim svojim fanovima u želji da pošalje određenu poruku.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik ne skriva bijes Ella Dvornik potresnim se riječima oprostila od malenog anđela koji je regiju podigao na noge: ''Napravili ste si krevet, sad spavajte u njemu...''

U samo sat vremena objava je prikupila preko 22.000 lajkova što dokazuje da su se mnogu pronašli u njezinim riječima.
'Bravo Ella, knjiga se ne sudi prema koricama, a tako ni čovjek prema predrasudama, otac bi ti bio ponosan da je živ na ove riječi...', glasio je jedan od komentara ispod objavljenog posta.

Dokumentarac o domaćem kralju funka Dinu Dvorniku podigao je mnogo prašine.

Ella Dvornik odlučila je putem društvene mreže otkriti kako joj je bilo dok je odrastala, kako su se „prijatelji“ ponašali prema njoj i kako je često bila smatrana lošim utjecajem.

'Govorili su im da smo mi obitelj narkomana i da ja pušim i pijem i drogiram se i da se smucam sa 'sumnjivim' tipovima. Meni su moji roditelji dopustili da radim što hoću, ali samo pod uvjetom da im kažem sve. Nisam sakrila svoje prvo pijanstvo, prvu cigaretu, prvi joint ni prvog dečka svojim roditeljima. I baš zato nisam nikad bila problematična niti sam pretjerivala u ičemu. I moji roditelji su uvijek znali gdje sam, s kim sam i što radim. Ta ista djeca tih roditelja su se pretvarali da 'spavaju' kod mene. Izašle bi van zakopčane do grla, a onda u hidrant stavljale odjeću i oblačile se u minice. A ja bih sjedila doma i lagala njihovim starcima da 'spavaju', napisala je Ella.

Priznaje da je tada bila tužna jer je bila neprihvaćena, no sada se sve promijenilo jer je pronašla sebe i ne žali za prošlošću.

'Budite bolji. Volite ljude zbog onog što jesu, a ne zbog onog što vi želite da budu. I nikad, nikad nemojte zamjeriti, oprostite svima sve koji su vam loše napravili jer jedino tako ćete postati bolji od njih', poslala je poruku Ella.

Pročitajte objavu u cijelosti:

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene