''NESTVARNO DIJETE''

Mali zvrk izazvao pomutnju: ''Ja joj ovo ne vjerujem''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Talent koji je pokazala zbunio je članove žirija.

Devetogodišnja djevojčica Sofija Stanojlović nikoga nije ostavila ravnodušnim svojim plesom prilikom prvog nastupa u showu ''Ja imam talenat''. Četveročlani žiri opet je uspjela osvojiti i to sa novom koreografijom. Pri kraju njenog nastupa izvela je posebno iznenađenje za Rastu.

Pogledaj i ovo Nika Jelić i Asim Ugljen Ušao u povijest Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

Sofija mu je plesnim pokretima prišla uz njegovu pesmu "Kavasaki", pa ga pozvala da joj se pridruži. Rasata je počeo plesati u stolici, a nakon što nastupa je ustao i zapljeskao joj.  ''Meni je ona miljenica od dana kada se pojavila. Nekako je nestvarno dijete sa svim tim što je pokazala i da ona toliko dobro nosi sve to - ja sam zaista zaprepašćen '', komentirao je Rasta. ''Ti ćeš jednog dana biti velika zvijezda, jer je tvoja priroda takva da ćeš ti sve prepreke savladati''dodala je Danica.

Mala Sofija otkrila je kako nije imala nikakvu pomoć sa strane za koreografiju i da je sve sama osmislila. ''Ja joj ovo ne vjerujem'' , rekla je pjevačica i članica žirija Ana Nikolić. Sofiji nije vjerovala ni glumica Danica Maksimović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene