POGLEDAJTE VIDEO

Silente: 'Ovo je definitivno vrhunac našeg dosadašnjeg rada'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije zagrebačkog koncerta grupe Silente u velikom pogonu Tvornice DNEVNIK.hr popričao je s članovima benda braćom Karamehmedović.

Iako im je ovo prvi veći koncert uopće, Tibor, pjevač i gitarist ovog Dubrovačkog benda nam je povjerio da im je trema jednaka kao i prije prošlih koncerata.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

'Meni je zapravo ista stvar, mali, veliki, tako da uvijek umirem od straha', rekao je Tibor.

>> Koncert grupe Silente u Tvornici!

Obojica ističu kako je ovaj koncert vrhunac njihove dosadašnje karijere, ali također se i nadaju se će im Tvornica biti samo prvi u nizu velikih prostora u kojima će nastupati. Dečki očekuju dobru atmosferu i priželjkuju da će publika znati tekst još poneke pjesme s njihovog albuma prvijenca 'Lovac na čudesa', a ne samo najveće hitove 'Još jednom' i 'Terca na tišinu'.

'Mi se nadamo većim koncertima, trenutno ne mogu zamisliti bolji prostor od Tvornice, ovo je definitivno vrhunac našeg dosadašnjeg rada i ono čemu smo se nadali svih ovih godina', dodao je Sanin, basist grupe.

Valja istaknuti kako Silente za svoj prvi spot 'Terca na tišinu' ima preko pola milijuna pogleda na YouTubeu, a po broju klikova već je sustižu i ostali singlovi s nedavno objavljenog albuma.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene