Bačeni 'unazad'

Prepoznajete li 22-godišnjakinju?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kad je redatelj David O. Russell izjavio kako u njegovom najnovijem filmu - American Hustle, publika može očekivati 'divlji svijet nevjerojatnih karaktera', bio je u pravu. A to se može vidjeti i u traileru za film u kojem glumi i 22-godišnja Jennifer Lawrence.

American Hustle je film koji u prosincu dolazi u kina. Temelji se na jednom političkom skandalu koji je SAD-om odjeknuo krajem 70-ih i početkom 80-ih godina prošlog stoljeća. 

Naime, FBI u suradnji s dvojicom kradljivaca, razotkrije kriminalnu mrežu u kojoj su se našla i mnoga cijenjena politička imena.

Pogledaj i ovo showbuzz Preobrazba i pol Od najseksi muškarca do...'frajera' s minivalom!

>> Jennifer se potpuno raspametila kada ga je ugledala!

Jednu od glavnih uloga tumači Oscarovka Jennifer Lawrence koja u ovom filmu pokazuje svoju drugu, pomalo koketirajuću stranu.

S obzirom da je film smješten u vrijeme prije 30 godina, zanimljivo je gledati današnje glumce prerušene i odjevene u zanimljive kostime iz tog vremena. To se odnosi i na Jennifer Lawrence koja u filmu izgleda znatno starije nego što to zapravo jest.

Nakon što smo Jennifer upoznali u hitu 'Igre gladi' gdje je glumila mladu djevojku koja se bori za život, imali smo priliku uživati i u njezinoj izvedbi vatrene crnke u filmu 'U dobru i u zlu' za kojeg je dobila i nagradu Oscar.

22-godišnja Jennifer Lawrence u ovom novom filmu tumači zavodljivu djevojku Rosalyn Rosenfeld, a imamo je priliku vidjeti i malo razgolićenu.

Uz Jennifer u filmu glume i Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner, Bradley Cooper, Robert De Niro.

Trailer za film pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene