Čini se da je eksperimentalna kuhinja chefa Hrvoje bila ipak prevelik zalogaj za amatera Nikolu, no on je iako prestrašen, uspio servirati jelo.
Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!
'Ovo mjesto je malo jezivo'
Natjecatelji Masterchefa u uvjetima kakve nisu mogli ni zamisliti!
Masterchef Nikola je imao posebnu tehniku 'šokiranja' češnjaka. 'Šokirao je i on mene', simpatično se našalio kandidat. Što točno znači 'šokirati' češnjak? To je posebna tehniku koju treba provesti čak sedam puta - prvo kuhati pa ga oprati u hladnoj vodi.
>> Kakav peh u Masterchefu: Šećerila je ribu!
'Po mojoj logici, smanjuje jakost i okus koji ostaje u ustima, daje lijepu bijelu kremu', objasnio je kuhar.
Kandidat Nikola ipak je imao par tehničkih grešaka, a otežavajuće okolnosti su bile i određene prepreke tijekom izazova koja su ipak odražavale nedostatak znanja i kulinarskog iskustva. Pogledajte gdje je Nikola griješio i s kojim se problemima susretao prilikom kopiranja vrlo zanimljivog jela čiji je autor chef Hrvoje Kroflin.
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook