''ulovljeni''

Na pomolu je možda nova ljubav između missice i pjevača

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok su pripreme za izbor Miss Zagreba u punom jeku, missica i pjevač su sa sjajem u očima i tajnovitim osmijesima "ulovljeni" u romantičnoj šetnji.

Već svi odavno znaju da se manekenke i misice jako vole družiti s nogometašima, no da ponekad umjesto nogometaša tu zna uletjeti i neki pjevač, nije nepoznato. Ne tako davno Sandi Cenov osvojio je srce prelijepe Miss Hrvatske Branke Bebić.

Pogledaj i ovo Lucija Begić ima li hrvatska šanse? Naša predstavnica na izboru za Miss svijeta otkrila plan za pobjedu, ali i hoće li upečatljiv detalj na njoj u tome pomoći ili odmoći!

A možda je upravo sada još jedna velika ljubav između misice i pjevača na pomolu.
Naime, pripreme za izbor Miss Zagreba su u punom jeku kako nam je potvrdila Direkcija izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Održan je casting, isprobavaju se haljine, dogovara scenarij, pripremaju pokloni a u pauzi od sastanaka događa se možda i nova ljubav. Tako su sa sjajem u očima i tajnovitim osmijesima "ulovljeni" mladi pjevač Dino Petrić Richie i Miss Zagreba Antonela Ivanović. Iako njih dvoje negiraju da se nešto događa, fotografije ipak govore drugačije.

Antonela će na izboru za Miss Zagreba biti jedna od suvoditeljica, a Dino će pjevati svoja dva hita "Neki bolji svijet" i "Otkada te znam". Svakako će bit zanimljivo promatrati kakve će pogleda razmjenjivati.

Izbor će se održati 1. travnja 2017. godine u klubu The Best. Tamo će između 11 prekrasnih zagrepčanki biti izabrana jedna koja će se krajem rujna boriti za prestižnu titulu Miss Hrvatske i preuzeti krunu od još uvijek aktualne misice čarobnog glasa Angelice Zacchigne. Koja će djevojka osvojiti titulu Miss Zagreba, doznat ćemo uskoro, do tada možete glasati za jednu od njih.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene