Opet slobodan

Naš zgodni glumac i miljenik žena prekinuo je s bivšom misicom, ali mu zato na poslovnom planu cvjetaju ruže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lujo Kunčević ovog je ljeta snimio novi film u društvu svjetskih zvijezda, a što se ljubavnog statusa tiče, odnedavno je ponovno slobodan. Prekinuo je vezu s Ivanom Mišurom.

Ljeto još traje, no zgodni kazališni, filmski i televizijski glumac Lujo Kunčević već ima pregršt događaja koji su mu obilježili zadnje mjesece. 

Pogledaj i ovo Lujo Kunčević - 2 Zaokružili priču! "Antonio Banderas s guslama": Evo tko je novo zgodno pojačanje u Kumovima, serija ga je spojila i s nekadašnjom partnericom!

U razgovoru za Story, Lujo je tako otkrio detalje o radu s holivudskom zvijezdom Armandom Assanteom i novom filmu, ali i o ljubavi. Naime, Lujo je nakon godinu i pol dana veze prekinuo s bivšom Miss Univerese Ivanom Mišurom.

Prva nagađanja o prekidu krenula su već početkom ove godine ali Lujo je to demantirao, a Ivana mu je bila i velika podrška ovog proljeća na obrani njegova diplomskog rada. No mjesec dana kasnije par se razišao, ali su ostali prijatelji i u dobrim odnosima.

Zvijezdu serijala “Zlatni dvori“ Nove TV veseli novi film Dominika i Jakova Sedlara, čije je snimanje nedavno dovršeno i u kojem igra izazovnu ulogu.

“Riječ je o filmu “The Match“, u kojem igram logoraša Thomasza. A priča govori o nogometu kao timskoj igri, i to miješanjem prošlosti i sadašnjosti“, ispričao je Lujo za Story.

Vjeruje kako će film biti zanimljiv publici, čije je snimanje prošlo u ugodnom i prijateljskom okruženju, a u kojem glume i međunarodne zvijezde poput holivudske zvijezde Armanda Assantea.

Lujo je otkrio još jedan sočan detalj, a to je da se će se u filmu pojaviti i hrvatski reprezentativci Dejan Lovren i Mateo Kovačić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene