Supertalent

JELENA ZNAOR PRESRETNA I MAMURNA: 'U finalu će biti vatreno!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa i vješta Jelena Znaor izborila je finale u trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta. Otkrila nam je kako se osjeća danas.

Emocije se nisu slegle, a Jelena Znaor još uvijek nije svjesna da je publika glasala za nju toliko da je sa Erikom Balijom postala finalistica Supertalenta. 'Mislim da je bilo očito koliko sam bila iznenađena i zbunjena. Nisam mislila da postoji opcija prolaska. To mi je bilo izvan svake opcije. Spremala sam se na odlazak iz showa, a kad sam shvatila da sam prošla, zbunila sam se. Od euforije nisam zahvalila publici na glasovima, pa im od srca zahvaljujem ovim putem', rekla nam je Jelena u intervjuu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

Kad je u pitanju plasman Erika Balije, Jelena nije nimalo iznenađena. 'Erik je čudo! On je izvan svih nas', rekla je o svom kolegi ova vješta psihologinja. Za točku koju smo vidjeli u jučerašnjem izdanju Supertalenta, Jelena je vježbala mjesec dana. 'Za finale ću spremiti opet nešto novo i drugačije, jer uvijek se može. Ništa ne želim otkrivati, ali bit će vatreno', otkriva Jelena.

Pogledajte i nevjerojatno ispričanu ljubavnu priču u britanskom Supertalentu.

U svakom slučaju, kaže, još nije svjesna svega što joj se događa. 'Obitelj i prijatelji su luđi od mene trenutno, svi su izvan sebe, dobivam poruke podrške, svi su sjajni', priča Znaor. 'Moja obitelj prije je smatrala da je hoopanje moj hir, tek sada shvaćaju koliko je to ozbiljna vježba', zaključila je. Uz sve silne podrške, ostalo joj je poručiti još samo jedno: 'Mamurna sam od emocija!'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene