Kad voliš, voliš

Umjesto na doček u rodni kraj, Duje Ćaleta-Car nakon Rusije prvo je otišao svojoj Adriani u Dubrovnik

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Ćaleta-Car, Adriana (Foto: Instagram) Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Duje Ćaleta-Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Ćaleta-Car, Adriana (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) +0 Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Galerija

21-godišnji Duje Ćaleta-Car nakon Rusije pohitao je djevojci Adriani u Dubrovnik.

Nakon što su ostvarili povijesni rezultat na netom završenom Svjetskom prvenstvu, naše nogometaše diljem Hrvatske su dočekala velika slavlja.

Pogledaj i ovo Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Wooow! Po mnogima najljepši domaći par u ovakvom je izdanju zasjenio i mladence

Najspektakularniji doček priređen je u Zagrebu, gdje je Vatrene na ulicama dočekalo pola milijuna ljudi, a zatim su se viceprvaci uputili u svoje rodne gradove kako bi tamo još jednom slavili sa svojim sugrađanima, obiteljima i prijateljima.

Ćaleta-Car, Adriana (Foto: Instagram) Ćaleta-Car, Adriana (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Slavilo se u Splitu, Zadru, Karlovcu, Omišu, Varaždinu i Donjem Miholjcu, a dok su njegovi suigrači tulumarili, mladi reprezentativac Duje Ćaleta-Car pohitao je u zagrljaj svoje atraktivne djevojke, 26-godišnje dubrovačke pravnice Adriane Đurđević.

 

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

21-godišnjak kojeg domaći mediji nazivaju "hrvatskim Gerardom Piqueom" umjesto u svoj rodni kraj, krenuo je u Adrianin, a nakon Dubrovnika Duje će u petak stići u Bilice kraj Šibenika, gdje će biti održano veliko slavlje u njegovu čast.

 

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Duje se u Dubrovniku, osim s lijepom i uspješnom djevojkom, druži i s djecom njezine sestre Antonele, a par je zajedno godinu dana.

 

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Adriana je svom dragom bila podrška i na finalnoj utakmici s Francuskom u Rusiji, u koju je stigla s prijateljicama te brzo postala atrakcija i domaćim i stranim medijima, što nimalo ne čudi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene