Druga osoba!

Imao je pirsing na obrvi: Iskopali smo fotografiju Damira Kedže kada je imao samo 16 godina

Damir Kedžo (FOTO: NovaTV) Damir Kedžo (FOTO: NovaTV) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo (FOTO: NovaTV) Damir Kedžo (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) TLZP Damir Kedžo Damir Kedžo (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Damir Kedžo (FOTO: NovaTV) Galerija

Damir Kedžo danas izgleda sasvim drugačije.

Damir Kedžo svoju je glazbenu karijeru započeo sa samo 16 godina. Tada je još živio na Krku i išao u srednju školu, a put prema glazbenoj karijeri utabao mu je show SuperNova Music Talent, gdje je ovaj mladić ostavio snažan dojam među publikom.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek ''Rasturio si!'' Houdek poslije oštrih kritika na Doru pohvalio jednog izvođača u drugom polufinalu, pogađate o kome je riječ?

Nakon projekta postao je dio boy benda Saša, Tin i Kedžo, a proslavila ih je pjesma 365.

Nakon kraćeg vremena Damir je krenuo u solo vode što nije bio nimalo lagan put. Nastupao je često na Melodijama Istre i Kvarnera, te pjevao na čakavskom narječju.

Damir Kedžo (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Damir Kedžo (FOTO: Igor Soban/PIXSELL)

Ipak, nakon što je sazrio Kedžo je odlučio opet krenuti u osvajanje Hrvatske. Bio je dio mjuzikla Mamma Mia, snimao pjesme, odlazio po festivalima, skupljao nagrade, pobijedio u showu Tvoje lice zvuči poznato…

No prije dvije godine Kedžo je bio na operaciji čeljusti. ''Spremao sam se na tu operaciju sedam godina, javljam vam se da ne čujete od drugih izvora i da se diže velika medijska prašina oko toga', poručio je Damir putem Facebooka nakon operacije.

Baš zbog toga Damirovo lice danas izgleda drugačije, ali mi smo iskopali u arhivi njegovu fotografiju kada se prijavio na show Supernova. Tada je imao 16 godina i izgledao je nevjerojatno simpatično. Čak je imao i pirsing na obrvi.

Damir Kedžo (FOTO: NovaTV) Damir Kedžo (FOTO: NovaTV)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene