Novi par?

Mnogima je ovo bila dovoljna potvrda - njih dvoje su više od prijatelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuškanja o njihovoj vezi počela su kad je par uhvaćen po izlasku iz kazališta u kasnim noćnim satima

I dok su američki mediji tek nagađali o vezi mlade Disneyeve zvijezde Ariane Grande i repera Big Seana, sada je Sean svima dao do znanja što misli o Ari.

Pogledaj i ovo Ariana Grande (Foto: Profimedia) Pronašla novu sreću Preboljela tragičnu smrt bivšeg i sve propale ljubavi pa se udala za čovjeka koji ju je brzinski osvojio i dao joj prsten od milijun kuna

U nedavnom su ga intervjuu upitali kako komentira glasine da je mlada pjevačica umišljena diva. Mnogi koji su došli u kontakt s njom, kažu da je prava umišljena diva. Također, prati ju glas da ne voli hodati pa ima ljude koji ju nose okolo. O 21-godišnjoj pjevačici mnogi misle da je razmaženo derište, ali Big Sean stao je u njezinu obranu, piše Hollywood Life.

Već se mjesecima priča o novom paru, a sada su izgleda i sami odlučili jednim dodirom potvrditi glasine.

'Ma to uopće ne zvuči logično. Ma, nitko nju ne nosi. Sjećam se da sam bio jednom s njom kada su je nosili, ali samo zato jer joj je krvarilo stopalo', rekao je Sean.

Mnogima je ova njegova izjava bila dovoljna da zaključe da Ari i Seana veže više od prijateljstva. Šuškanja o njihovoj vezi počela su kad je par uhvaćen po izlasku iz kazališta u kasnim noćnim satima. Prije nje, Big Sean je bio zaručen za zvijezdu serije 'Glee' Nayu Riveru, no otkazao je vjenčanje u travnju ove godine. Ona se ubrzo tajno vjenčala s drugim u Meksiku, a Sean se bacio u osvajanje mlade zvijezde – a u tome je izgleda i uspio.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene