Studentica i voditeljica

21-godišnja Maja ne posustaje - Ima i novi posao!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

TV voditeljica i studentica novinarstva Maja Lena Lopatny, počela je raditi kao Event Manager kultnog kluba Hemingway smještenog na zagrebačkom Tuškancu i u subotu 9. studenog predstavlja prvi party u svojoj organizaciji, prigodnog atraktivnog naziva - “Attractive”.

“Koncept programa “Attractive”, sastavljen je uz veliku dozu kreativnosti i u skladu je sa svjetskim klupskim trendovima”, tvrdi Maja Lena Lopatny.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

“Attractive program održavat će se isključivo na donjem katu kluba, kojega krasi prekrasan interijer, prepun ogledala, krasnih lustera i finog namještaja. Upravo smo zato dolje odlučili otvoriti V.I.P. prostor, samo za goste starije od 21 godinu, kako bi se mogli opustiti u ugodnijem ambijentu uz kvalitetnu house i r&b glazbu, bez da stalno neki klinci skaču oko njih”, slikovito će 21-godišnja Maja, studentica treće godine novinarstva, koja u slobodno vrijeme vodi emisiju 'Želje i pozdravi' na Jabuka TV-u. .

>> Više nije mamina curica - Maja je odrasla i spremna za posao!

“Na gornjem će katu i dalje ići regularan klupski program za širu publiku. Atmosfera koju gore napravi DJ Dejan stvarno je sjajna, sve su ruke u zraku čitavu noć. Dolje će ići Attractive, a na otvorenju će svirati DJ Daniel Turk, odličan DJ koji je između ostalog kovao zanat i na Ibizi, a za sljedeće ljeto planira američku turneju”.

Kako se čini, Maja Lena se uz Hemingway ekipu pošteno uhvatila posla. Sudeći po tom da na zahtjevnom fakultetu novinarstva ima odličan prosjek 4,6 uz sve prateće angažmane uključujući i televiziju, ne sumnjamo da će i ovdje njena marljivost doći do izražaja i dati dobre rezultate.

Maja Lena Vas poziva da joj se pridružite u subotu u zagrebačkom klubu Hemingway na svečanom otvaranju V.I.P.-a i novog programa Attractive.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene