''to je uvijek kaos''

Obrušili se na Žanamari, a kriva je baka: ''Optužite nju, to nije moja krivica''

Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Žanamari (FOTO: Instagram) Galerija

Žanamari Perčić radi punom parom, ali i unatoč umoru izgleda sjajno.

Pjevačica Žanamari blagdane je provela radno. Snimila je čak tri videospota, a redateljsku je palicu imao njezin suprug Mario. Koja je njihova tajna uspješnog kombiniranja privatnog i poslovnog te zašto su se dežurni kritičari obrušili na frizuru kćerkice Gabrijele, otkrila je Žanamari za IN magazin.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić - 2 hm, što se događa? Žanamari Perčić pokazala kćerkicu i javila se s putovanja, izostanak supruga s fotografija opet je potaknuo šuškanja o njihovu braku

''Mi uvijek iskoristimo blagdane da odradimo sve što možemo napraviti. Zato što, kad su blagdani, onda nam obitelj dođe, prijatelji nam dođu, onda Gabica ima s kim provesti dan'', kazala je Žanamari čija kćer odnedavno ima kraću frizuru.

Njihova trogodišnja kćerkia Gabrijela njihov je centar svijeta. Ovih su dana na meti kritičara jer su je ošišali na kratku dječačku frizuru.

''Zašto šišaš dijete! Zapravo je nisam ja ošišala, baka joj je ošišala te šiške, ja sam joj malo potkratila od iza. Zimi Gabi baš ne voli prati i sušiti kosu, to je uvijek kaos, tako da joj zapravo ne sušim kosu, samo je operem, tako je puno lakša kad je kraća. Ali one jako kratke šiškice, to nije moja krivica, to optužite baku'', otkrila je Žanamari.

Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram)

Što je još Žanamari otkrila za In magazin, pogledajte u videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene