Zajedništvo u kuhinji

Kandidati MasterChefa ujedinjeni za zajednički cilj: ''Nema ništa ljepše od pomoći nekome''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef - 1 MasterChef - 2 MasterChef - 3 MasterChef - 4 MasterChef - 5 +0 MasterChef - 6 Galerija

Crveni i plavi tim u MasterChefu ovog su puta ujedinili snage na humanitarnoj večeri za Hrabri telefon. U ovom su im se zadatku pridružili i neki bivši kandidati, a ondje je bila i pjevačica Domenica.

Rekordan broj tanjura i raznoliki izazovi dočekali su kandidate u ovom gastroduelu. Iako suprotstavljeni, crveni i plavi tim ovog su puta pokazali da mogu raditi u duhu zajedništva. A u kuhanju su im se pridružili, uz bivše kandidate, i članovi žirija.

''Naš prirodni element je kuhinja, tako kad mi uđemo u kuhinju mi smo u našem elementu, onda nam ovakve stvari u prednjem dijelu padaju malo teže jer imamo drukčiji mindset, ali obožavamo raditi i drago nam je da ove godine imamo prigodu ući s kandidatima u kuhinju i s njima zajedno kuhati'', rekao je Damir Tomljanović. 

''Kandidati su uz našu pomoć osmislili meni, morate znati da su oni zaslužni za to, mi smo im danas samo pružili ruku, mi smo ih samo usmjeravali da slučajno negdje ne pogriješe'', dodao je Melkior Bašić. 

Ovom večerom prikupljao se novac za Hrabri telefon.

''Hrabri telefon svakim danom prima sve više poziva, odnosno pozivi su sve ozbiljniji, kako bi mogli odgovoriti na sve pozive djece i mladih, ali i njihovih roditelja Hrabri telefon se prijavio na jedan natječaj kako bi dobili prostor, odnosno kako bi izgradili kuću hrabrog telefona kako bi mogli proširiti naše aktivnosti da još više volontera odgovara na pozive još većeg broja djece. Nažalost sredstva koja smo dobili nisu dovoljna na izgradimo kuću do kraja, stoga smo zamolili Nova TV da nam pomogne i sva sredstva od ove humanitarne večere ići će na to da što veći broj djece i mladih dobije pomoć i podršku koja im je potrebna'', objasnila je Hana Hrpka. 

''Pomagat nekome kome je pomoć potrebna ja osobno smatram da nema ništa ljepše. Svaki put se vrlo rado odazovem na humanitarne akcije kakva god ona bila, iznimna je čast i zadovoljstvo'', dodao je Stjepan Vukadin. 

Uz to što su brojni gosti imali prilike uživati u ukupno šest sljedova jela s MasterChef potpisom, za veselu atmosferu pobrinula se pjevačica Domenica Žuvela.

''Ja sam zapravo odmah rekla na ovaj poziv da sam očekivala da ću doći kuhati, a ne pjevati. Ali ja toliko volim hranu. Moj se cijeli život vrti oko hrane, što se možda ne bi reklo na meni. Volim sve što je vezanu uz hranu, kuhinju, kuhanje'', rekla je Domenica. 

Podsjetimo, Hrabri telefon pruža izravnu pomoć i potporu zlostavljanoj i zanemarenoj djeci te njihovim obiteljima, djeci i mladima koji imaju teškoće s mentalnim zdravljem, bavi se i radom na prevenciji nasilja nad i među djecom.

U akciji možete sudjelovati i vi pozivom na humanitarni broj telefona ispisan na ekranu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene