Hvalevrijedna akcija

Wings For Life: U Zadar stižu brojni poznati Hrvati koji podupiru humanitarnu akciju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zadar će i ove godine ugostiti jedinstveni sportski spektakl - utrku Wings for life, kojoj je cilj prikupiti sredstva za istraživanje i izlječenje ozljeda leđne moždine.

Među ambasadorima humanitarne utrke Wings for Life su i brojne poznate osobe poput olimpijske pobjednice Sandre Perković, bivše skijašice Nike Fleiss, hokejaša Medveščaka i trenera fitnessa Marija Valentića, a svi vas oni pozivaju da im se 3. svibnja pridružite na startu i date svoj doprinos u pokušaju stvaranja medicinskog čuda koje bi moglo promijeniti živote ljudima u invalidskim kolicima.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 4 ''Mila...'' Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

Humanitarna utrka Wings for life održat će se u Zadru

Prošle je godine u prvom izdanju ove vrlo posebne utrke sudjelovalo oko 35 tisuća ljudi koji su istovremeno u 35 svjetskih gradova trčali za one koji ne mogu. Na startu u Zadru bilo je i mnogo poznatih Hrvata koji su ostali iznenađeni brojem trkača i sjajnom atmosferom.

Pogledajte priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene