najbolje iz Rovinja

Tko bi odolio? Svi su htjeli probati kostime iz showa TLZP

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveći stručnjaci komunikacija okupili su se proteklog vikenda u Rovinju, gdje se održavao Weekend Media Festival.

Tijekom tri dana Weekend Media Festivala Rovinjom je prodefiliralo nekoliko tisuća ljudi iz cijele regije. Svi su htjeli prisustvovati predavanjima najuglednijih stručnjaka iz medija. U zanimljivim raspravama sudjelovali su i brojni novinari. Možemo se pohvaliti kako su novinarske snage Nove TV dobile veliko priznanje.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Maja Šuput pobijedila: 'Ti vrlo dobro znaš kako je biti djevojka na koju se pale tipovi'

Tisuću ispitanika je odlučilo - najpopularniji novinar u Hrvatskoj je urednik i reporter Nove TV Mislav Bago. A najbolja novinarka, prema glasovima 154-ero PR stručnjaka, je također urednica i reporterka Nove TV Ivana Petrović. Među najgledanije emisije ubraja se show ''Tvoje lice zvuči poznato''. A kako je biti dijelom ove zabave, mogli su isprobati i prolaznici na jednom od štandova. Isto nije propustio ni Šajeta.

'Meni se jako viđa. Reakcije oko mene su super', kaže Rene Bitorajac koji je ujedno i voditelj showa. 'Nisam se pokajao. Stvarno je lijepo. I krasno je da ima tako humanitaran karakter', smatra član žirija Branko Đurić Đuro.

Kako je bilo u Rovinju pogledajte u videu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene