Kreće nova sezona!

Četvrti hrvatski pobjednik MasterChefa otkrio u što je uložio novac od pobjede i što se od tada promijenilo!

Ivan Temšić, prošlosezonski pobjednik MasterChefa - 3 Ivan Temšić, prošlosezonski pobjednik MasterChefa - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Temšić, prošlosezonski pobjednik MasterChefa - 1 Ivan Temšić, prošlosezonski pobjednik MasterChefa - 2 Ivan Temšić, prošlosezonski pobjednik MasterChefa - 3 +0 Ivan Temšić, prošlosezonski pobjednik MasterChefa - 4 Galerija

U ponedjeljak na Novoj TV kreće nova sezona MasterChefa u kojem će poznati žiri – Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić - tražiti najboljeg kandidata koji će na kraju showa osvojiti 200 tisuća kuna i laskavu titulu pobjednika ove popularne televizijske poslastice. Prošle sezone to je uspjelo Ivanu Temšiću koji nam je otkrio koliko mu je MasterChef promijenio život, u što je uložio dobivenu novčanu nagradu i u kakvom je odnosu sa žirijem.

Ivan Temšić u prošloj je sezoni prema sudu žirija bio najbolji kandidat te postao četvrti hrvatski pobjednik MasterChefa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Temšić - 3 male tajne velikog majstora Od pobjednika Masterchefa do suvlasnika restorana u Splitu: Ivan Temšić otkriva nam tradiciju na blagdanskom stolu!

''Krenuo sam u to ajmo reći opušteno i lagano, bez ikakvih ciljeva i nada. Prošlo je jako brzo, promijenilo se jako puno stvari i vidio se trud, volja, ali i sama želja u kuhinji'', kaže Ivan Temšić. 

Ivan nam je otkrio i u što je uložio novac od nagrade.

''Svakako u edukativne svrhe, nije bilo puno glamura i nekih razuzdanih događaja. Odvojio sam jedan dio za set noževa, jedan dio u edukativne svrhe, fakulteti i edukacije, i tako će se nastaviti i dalje'', kaže. 

Pobjeda u MasterChefu Ivana je dovela do titule glavnog chefa restorana u hotelu pokraj Trogira.

''Dvije kuhinje, mlada, ambiciozna i kreativna ekipa i izgurali smo cijelu sezonu. Uspjeli smo, bilo je nekih grešaka, no mladi smo, učimo se, pogotovo ja, ali imamo kratki zimski period da se reformiramo, obnovimo i vidimo u kojem ćemo smjeru ići dalje'', kaže. 

A u tome se i danas može osloniti na članove žirija Stjepana, Damira i Melkiora s kojima je ostao u sjajnom odnosu.

''Najiskrenije da mi nije bilo njih u ovom početnom stadiju karijere moje karijere bilo bi mi puno teže. Stalno sam u kontaktu s kandidatima koji su sad i prijatelji, ali i samo žiri koji su također ušli u tu prijateljsku zonu. Bilo kad – poruka, poziv, savjet, lijepa riječ, utjeha. Što god da treba, uvijek su tu'', dodao je. 

Kandidate u novoj sezoni očekuju brojni novi izazovi u kojima će biti dovedeni do krajnjih granica izdrživosti, a Ivan nam je otkrio što je najvrijednije naučio u MasterChefu.

''Prvi savjet koji je bio zapamćen je da Masterchef mijenja živote i stvarno, meni je promijenio, ali sa sigurnošću mogu reći da je i cijeloj ekipi jer svi su nastavili u gastronomskom smjeru – Goge, Tomo, Ema, ali svakako nismo se izgubili, nije nam bio prolazni mot nego smo nastavili u tom smjeru, ali s druge strane, ponovit ću, organizacija'', kaže Ivan. 

Ponudio je i savjet novim kandidatima koji će u najpoznatijoj kuhinji u Hrvatskoj pokušati promijeniti život.

''Isti savjet kojim sam se vodio i ja – maksimalni fokus na kuhinju, organizaciju. Odvajanje privatnog i poslovnog i kad uđu u tu kuhinju svaki dan da si postave male ciljeve koje mogu zadovoljiti i ostvariti i jedan ili jedna će doći do onog velikog cilja'', kaže Ivan Temšić. 

A tko će to biti te uz laskavu titulu pobjednika osvojiti i 200 tisuća kuna, pratite na Novoj TV od ponedjeljka 19. rujna, nakon serije Kumovi, od 21 sat i 15 minuta.

''Počinje nova sezona MasterChefa, bilo bi predivno kad bi se angažirali i pogledali i ovu sezonu. Čeka vas nešto staro, ali opet i novo. Ekipa je ista, kandidati novi i uživajte!'', poručio je Ivan. 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene