nepoznati detalji iz karijera

Koja je naša poznata manekenka Tihanu Harapin Zalepugin s Tajlanda zvala u suzama: ''Plakala je i onda sam ja rekla, vraćaj se!''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tihana Zalepugin - 1 In Magazin: Tihana Zalepugin - 2 In Magazin: Tihana Zalepugin - 3 In Magazin: Tihana Zalepugin - 4 In Magazin: Tihana Zalepugin - 5 In Magazin: Tihana Zalepugin - 6 +0 Tihana Harapin Zalepugin i Anica Kovač Galerija

Trideset godina u službi ljepote proslavila je Tihana Harapin Zalepugin. Iris Livaja, Vedrana Linardić i Anđa Marić tek su neke od njezinih ljepotica koje su nam otkrile nepoznate detalje iz svojih karijera. Koja je naša poznata manekenka s Tajlanda zvala u suzama, a koju su optužili da će na izboru za Miss pobijediti jer je kći poznate modne agentice, otkriva Ana Vela za In magazin.

Velika proslava Tihane Harapin Zalepugin protekla je u znaku okupljanja ljepotica, za čije je uspješne karijere zaslužna.

''Ja sam se oprostila sa svoje 34 godine, dugo je trajala, ali traje još i danas'', rekla je Iris Livaja. 

''Neke cure nisam 10, 15 godina vidjela, jako je emotivno'', izjavila je Anita Dujić Broadfoot. 

''Vratila sam se u doba kad sam počela - s 14 godina, Tihana me zapravo otkrila'', komentirala je Jelena Orešković Atabeyki. 

''Nije uvijek bilo divno i krasno, nisu me uvijek skušale, naravno, uvijek postoje dvije strane'', komentirala je Tihana Harapin Zalepugin. 

''Bilo je situacija kad bi bila revija i Tihana sjedi u prvom redu kad siđeš s piste, samo vidiš poruku na mobitelu - kosa ti je katastrofa. Već smo vam otkrili previše, bolje ovo drugo da ne znate jer bi nas sve bolila glava'', našalila se Vedrana Linardić, bivša manekenka. 

''Ja sam počela putovati i zarađivati s 15 godina, postala sam jako svjesna što znači zaraditi novce, brinuti se o sebi, biti odgovoran, tako da sam dosta brzo odrasla'', priznala je Anita. 

''Iris su na izboru zvali mojom kćerkom, čak je tu bilo i neugodnih situacija - ona će pobijediti zato što sliči na Tihanu. Međutim, evo dokaza da je među finalisticama i među okrunjenima zato što je i danas vrlo lijepa, pametna i zgodna'', komentirala je Tihana Harapin Zalepugin. 

No najviše muke Tihani je zadala nekoć najtraženija manekenka Vedrana Linardić, koja je na Tajlandu, gdje je dobila angažman, tri dana sjedila u hotelu.

''Plakala je i onda sam ja rekla, ok, vraćaj se'', prisjetila se Tihana. 

''Ja sam malo svojeglava i onda kad mene nešto uhvati, to je to'', dodala je Vedrana. 

Da je Vedrana dosljedna u svojem putu, dokazuje i činjenica da je danas učiteljica u osnovnoj školi.

''Ja se tu osjećam kao riba u vodi, s druge strane, ja sam uvijek bila u svom filmu i nekako atipična'', rekla je Vedrana. 

''Jednom mi je Nenad Korkut rekao da smo Vedranu trebali odabrati za Miss Hrvatske i da bi se visoko pozicionirala na svjetskom izboru i tu je u pravu'', rekla je Tihana. 

Tihanin savjet poslušala je Anđa Marić, kojoj je više od izbora bilo do toga da izda rock album.

''Rekla mi je Tihana - Anđa, ne budi glupa, ova zemlja puši samo nogometaše i ljepotice'', prisjetila se Anđa. 

S nogometašem nije završila, ali nogomet je ipak odigrao presudnu ulogu u njezinoj karijeri. Naime, na dan kada je pobijedila na kvalifikacijama za finale Miss Hrvatske, Vatreni su postigli legendarni uspjeh.

Ali što se tiče nogometaša, poručuje kako je sad spremna za udaju.

''Ako me sad zaprosi netko od nogometaša, možda kažem da'', našalila se. 

Bilo je lijepo vidjeti domaće supremodele ponovno u akciji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene