U čemu je njihova tajna?

Očaravaju na crvenim tepisima, a uvijek ih prati i veo tajnovitosti: Tko su naše vatrene crvenokose?

Film \ Film \ PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Film \ Nataša Janjić (Foto: Instagram) +0 Helena Minić Matanić (Foto: John Pavlish) Galerija

Naša domaća scena može se pohvaliti brojnim crvenokosim ljepoticama pa smo za vas pripremili vatrenu top ljestvicu i otkrili u čemu je tajna njihove fatalnosti.

One su vatrene, dramatične i apsolutno fatalne! Da, govorimo o crvenokosim ljepoticama, koje su svoj status vladarica velikih i malih ekrana, potvrdile već davnih 30-ih i 40-ih godina prošlog stoljeća.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Crvenokose žene godinama zaustavljaju poglede, a naš je pao upravo na domaće riđe ljepotice, koje smo smjestili na posebnu top ljestvicu. Otvara je glumica i pjevačica Vanda Winter, koja je upravo pred našim kamerama, prvi put kosu obojila u crveno i do danas joj ostala vjerna.

''Moja prva reakcija je bila kad mi se kosa posušila - ne mogu vjerovat da sam ikad bila plava.  Obično svaka boja bi donjela drugi karakter, ova je donjela neki malo vatreniji, al to ćete najbolje vi prosuditi'' kaže Vanda.

Protagonistice ove naše priče pravo su utjelovljenje vatrenih lavica - poput glumice Mije Begović. Njezin glumački talent u kombinaciji s razigranim karakterom i samopuzdanjem, ne bismo mogli zamisliti nikako drugačije, nego zaokružen crvenom kosom.

''Osjećam se bolje nego kad sam bila mlada. Volim to svoje zrelenje i mislim da smo ipak najbolji s godinama ne samo kao glumci već obožavam svoje godine jer se u njima do sad najbolje osjećam i kao osoba',  tvrdi Mia. 

I talentirana glumica Nataša Janjić našla se na našem radaru. Nataša kao prirodna crvenokosa, pripada u skromnih tek nešto više od 2% populacije, a njezin jedinstveni izgled dodatno naglašava i talent, na više polja osim glume.

A i Nina Violić savršeno se uklapa na ovu listu. 

''Volim promjenu, meni je to uvijek nekako rizično i uzbudljivo'', kaže. 

Glumica britkog jezika, iza koje su uloge u više od 20 filmova i nebrojenim predstavama, svojim je eklektičnim stilom s nogu oborila i kolegu Filipa Šovagovića.

''Ne znam objasniti svoj karakter. Koju bi odliku izdvojili? Shizofreničar sam plemeniti, ukroćeni'', opisuje se. 

Muza domaćih modnih dizajnera i, naravno, supruga Dalibora, Helena Minić Matanić svoje crvene uvojke godinama nosi sa šarmom u svakoj situaciji i zbog toga je nezaboravna.

Uz to što se uz njih vežu legende i mitovi o vječnom životu i mističnim osobinama, crvenokose žene gorući su trend.

Pripazite samo na vatreni karakter koji uvijek prati boju kose!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) +0 Cardi B (Foto: Instagram) Celebrity Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene