Veliko modno događanje

Sve je spremno za središnje modno događanje: Atelier okupio vodeća dizajnerska imena!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Modna revija Galerija

Pred nama su dani rezervirani za Atelier - vodeće modno događanje koje je nakon dvije godine modne apstinencije okupilo vodeća dizajnerska imena. Modni puls metropole iduća dva dana biti će na vrhuncu, a što se kuha u ateljeima, doznala je Ana Vela za In magazin!

Pred nama su dva dana nabijena modnim vibracijama. Uz Atelier uzbuđenja na pisti neće nedostajati jer su dizajneri pošteno zasukali rukave i sve je spremno za revije.

''Nakon cijele ove sezone koja je prethodila periodu koji nas očekuje, a ta sezona se zove korona, dvije godine, odnosno četiri sezone koje su nas bacile na koljena, očekuje nas nešto potpuno svježe'', govori dizajner Ivan Friščić. 

''Ne spava se, uzbuđeni smo jako, pripreme su u punom jeku, postavlja se pista, postavlja se cijela produkcija'', govori Antonella Ušić Gotovac, kreativna direktorica Ateliera. 

''Zasad će biti oko 20 modela što je dosta mala revija za luku jer sam znao imati i po 50 izlaza, 52 je bilo najviše. Bit će mala revija, ali je jako puno vremena potrošeno na krojeve'', govori Luka Grubišić. 

Modni stručnjak Saša Joka naglasio je dualizam kao glavnu inspiraciju kolekcije.

Za Ivicu Skoku revija na Atelieru označiti će početak proslave velike obljetnice.

''25 godina je iza mene i smatram da ovom kolekcijom krećem od novog početka'', kaže. 

Zbog toga se potrudio maknuti od čipke koju odmah asociramo uz njegove kreacije.

''Na prvi pogled misliš se lijepa retro haljina u stilu pedesetih godina, ali sam napravio konstrukcijski naglasak na tim rukavima da budu malo futuristički, ali neću otkrivati što sam stavio unutra da bi to tako stajalo'',  rekao je.

Uz manekenke i slavne muze u publici nositi će kreacije koje su obilježile njegovu uspješnu karijeru.

''Čak će neke doći u haljinama starim po 13 godina'', rekao je. 

Pokazati svoje modele na reviji ne može dočekati ni Ivan Friščić.

''Energija koja vas nosi kada radite reviju je potpuno drugačija od kampanje. Kampanju radite na određenoj lokaciji, sve je pod kontrolom, sve je organizirano, a tih deset minuta kad ste u backstageu, kad svaka djevojka mora izaći točno na minutu, to je ono što nas dizajnere nosi'', govori Friščić. 

Poput svjetskih modnih zvijezda pokazati će kolekciju za jesen i zimu. Iako se radi o jesensko-zimskoj kolekciji boja neće nedostajati.

Revije će se održati u čarobnom ambijentu Klovićevih dvora.

''Uspjeli smo s ovim projektom spojiti sve dosadašnje projekte koji su postojal na sceni i vjerujemo da ćemo se sa svakim novim događanjem uspjeti razviti u jednu još ljepšu i veću priču'', govori kreativna direktorica Ateliera. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene