''Nemam što zamjeriti...''

Survivor napustila Ana, a Marina ostala u šoku što je uopće nominirana: ''Očito sam nekima stala na žulj"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Survivor - 6 In Magazin: Survivor - 5 In Magazin: Survivor - 4 In Magazin: Survivor - 3 In Magazin: Survivor - 2 In Magazin: Survivor - 1 In Magazin: Survivor - 8 In Magazin: Survivor - 7 In Magazin: Survivor - 6 In Magazin: Survivor - 5 +3 In Magazin: Survivor - 4 Galerija

Kritike koje je crveno pleme uputilo Ani na plemenskom vijeću bile su jasan pokazatelj da će upravo njoj i ovog puta dati svoj glas za duel. U njemu je završila s Marinom iz plavog tima, koja je svojom nominacijom ostala šokirana. Ipak, u dvoboju je pobijedila i ostala u igri.

Niz gubitničkih poteza na poligonu uzrokovao je da plavi tim izgubi od crvenog.

Pogledaj i ovo Mario Mlinarić Vraća se Survivor! Kandidati nove sezone Survivora već su spremni: ''Bit će izazovno, očekuje nas nešto čega ni sami nismo svjesni''

Dok su se crveni veselili zbog totema, plavi tim završio je na natjecanju za osobni imunitet na spravi za balansiranje.

''Jako mi je drago, jako sam htjela ogrlicu, barem jednom da je dobijem dok sam ovdje'', priznala je Anđela. 

Anđela se zaštitila od ispadanja, a glasovanje je bilo vrlo neizvjesno do samog kraja.

''Pa očekivala sam možda pokoji glas, ali ne baš da budem nominirana. Nemam što zamjerati nikome, očito je svatko odlučio po svojoj logici i savjesti. Očito sam nekima stala na žulj'', rekla je Marina. 

U duelu je snage odmjerila s Anom. Zadatak je bio da jednom nogom balansiraju postolje na koje moraju postaviti šest figura. Natjecateljica čije figure prve padnu na zemlju, završava svoje sudjelovanje u Survivoru.

Dominikansku Republiku napustila je policajka Ana. Svojem je plemenu uputila pozdravne riječi.

''Isti poseban, slobodan, samo svoj. Ne zaboravite to. I nadam se kad se sve ovo završi da ćete me htjeti malo bolje upoznati'', rekla je Ana. 

Poraz je stoički prihvatila.

Super sam...cijeli život'', zaključila je. 

Ispred nas je još jedan uzbudljiv tjedan na prekrasnom otoku, a sve što se ondje događa, ovoga tjedna pratite večeras, a potom od srijede do subote!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene