Na par mjeseci

Supruga najavila Zečiću - Seli iz zajedničkog doma!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Našu splitsku ekipu u glazbenom je studiju ugostila još jedna glazbena legenda. Premijerno za inMagazin Dražen Zečić je otpjevao svoju novu pjesmu naziva 'Tako sam sretan što te vidim'.

Popularni pjevač Dražen Zečić ove godine slavi 25 godina karijere, koju će okruniti velikim koncertom u Splitu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dražen Zečić - 1 obiteljska idila Dražen Zečić otkrio što ga najviše veseli kad je kod kuće ''Hvala Bogu, ja uživam u tome i jednim velikim dijelom to mi je najdraže''

Petkom s Petkom: Pogledajte koga Dražen Zečić zove svojim bratom

Najnoviji uradak Dražena Zečića izlazi 06. svibnja. Iako je njegova vjerna publika pred ljeto očekivala napadačku, brzu pjesmu, Zeko im je odlučio pokloniti laganicu snažnog teksta koja veliča ženu. 'Razlika je ta što odmah uđu u uho one napadačke, ali ove koje stvarno čovjek voli, koje uživa pjevat i koje imaju nekakvu poruku, treba im malo vremena, ali kad ostanu, onda traju jako, jako dugo', kaže pjevač.

Zeko nam je povjerio da je njegova supruga zbog nervoze oko slavljeničkog koncerta već najavila da će se na nekoliko mjeseci iseliti iz njihova doma. 'Meni se čini da neće ona odselit zbog tog koncerta, da je to samo povod, da će ona iseliti zbog svih ovih 25 godina prije toga. Samo ne znam zašto su je djeca podržala, izgleda da svi sele', šali se Zečić.

Najprodavaniji domaći pjevač od samostalnosti Lijepe naše uvijek je ostao vjeran sebi što najviše cijene njegovi mnogobrojni obožavatelji koji već četvrt stoljeća uživaju u njegovim hitovima. Pogledajte prilog inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene