Umjetnica na pijesku

UKRAJINKA KOJA JE ODUŠEVILA SVIJET: 'Za sve je kriv moj muž'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kseniya Simonova fascinirala je svijet svojim talentom. Nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri našeg Supertalenta i otkrila nam kako je sve počelo.

Svojim talentom Kseniya Simonova fascinirala je svijet. Jedinstvena umjetnica pobjednica je ukrajinskog Supertalenta. Svoje vještine pokazala je i u drugoj polufinalnoj večeri našeg Supertalenta.

Pogledaj i ovo In magazin: Danijela Martinović Kakvo iznenađenje! Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

Kada Ksenija Simonova uzme pijesak u svoje ruke, pričaju se najljepše priče. Sve je počelo kao hobi, pobjedom u ukrajinskom Supertalentu, gdje je u finalu pijeskom ispričala tužnu priču kojom je prikazala posljedice njemačke invazije tijekom 2. svjetskog rata i dirnula mase. Tada je postala apsolutna senzacija.

OVDJE pogledajte nevjerojatne umjetnike koji su oduševili na britanskom Supertalentu.

'Ideja je došla od mog muža, u vrijeme kad još nije bio moj muž. On je redatelj u kazalištu i urednik. Upoznao me kao umjetnicu i predložio mi da probam. Ja sam rekla, nikad neću to napraviti jer je jako teško. Morao se oženiti sa mnom, poslije smo dobili sina i mnogo stvari i zaboravila sam pijesak. Iznenada jedne noći se vratilo i otad traje moja romansa s pijeskom', rekla je umjetnica. Njezinu umjetnost crtanja pijeskom na Youtubeu je pogledalo više od 38 milijuna ljudi. A magazin Forbes 2014. godine Kseniju je uvrstio na listu 10 najzanimljivijih poslova na svijetu.

'To me iznenađuje jer ja sam osoba koja voli to što radi i jako sam sretna što je moj hobi postao i posao. Mnogi ljudi imaju hobije, ali imaju drugi posao i mrze ga. Ja volim to što radim, to je moj život, moj zrak, kad nemam što raditi to mi je jako teško', dodala je Kseniya. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene