Startaj Hrvatska!

Otkrivamo tko su kandidati treće sezone jedinstvenog projekta u kojem su dobili priliku predstaviti svoje proizvode!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Startaj Hrvatska - 1 In Magazin: Startaj Hrvatska - 2 In Magazin: Startaj Hrvatska - 3 In Magazin: Startaj Hrvatska - 4 In Magazin: Startaj Hrvatska - 5 In Magazin: Startaj Hrvatska - 6 In Magazin: Startaj Hrvatska - 7 In Magazin: Startaj Hrvatska - 8 In Magazin: Startaj Hrvatska - 9 In Magazin: Startaj Hrvatska - 10 +4 In Magazin: Startaj Hrvatska - 11 Galerija

Ako čvrsto vjeruješ u snove, oni se doista i ostvaruju. Tako se osjećaju kandidati treće sezone projekta Startaj Hrvatska. Dobili su jedinstvenu priliku - predstaviti svoje proizvode cijeloj Hrvatskoj, i to na policama trgovačkog lanca. Projekt koji su pokrenuli Nova TV i Spar Hrvatska i u novoj sezoni mijenjat će živote malih domaćih poduzetnika. Tko su kandidati koje ćemo pratiti, doznajte u prilogu In magazina.

Sreća i ponos na licima kandidata treće sezone projekta Startaj Hrvatska. Jer proizvodi u koje su ulagali mnogo rada i truda sada su pronašli put do polica INTERSPAR hipermarketa i odabranih SPAR supermarketa diljem Hrvatske.

Pogledaj i ovo Startaj Hrvatska - 5 Startaj Hrvatska! Šlag na torti za kraj godine: Mesne delicije oduševile Hrvate i postale hit-proizvod 2023. godine!

''Toliko uzbudljiv dan, predivan i prekrasan osjećaj, ne mogu vjerovati da je toliko i toliko mjeseci rada i truda, uspona i padova stigao taj dan kada svoj proizvod možemo vidjeti na policama diljem Hrvatske'', govori Marija Antunović. 

''Stvarno smo ispunjeni i zadovoljni, a sada će krenuti nadamo se ono sve što smo radili i ulagali da će uroditi plodom'', govori Ivan Perković. 

Braća Ivan i Josip Perković zajedničkim snagama osmislili su kozje sireve pune bjelančevina, dok se bračni par Marija Antunović i Ivan Borac predstavljaju ručno rađenim sladoledom Croccantino. Među osam novih proizvoda koje ćemo upoznati kroz treću sezonu Startaj Hrvatska je i Druid - bezgluteinska tjestenina iza koje stoje brat i sestra Marko i Ana Antolić.

''Razlozi prijave na Startaj Hrvatska su bili da plasiramo svoj proizvod i da čim više ljudi vide o čemu se radi i da dođe do njihovih kuća, njihovih kuhinja'', kaže Marko Antolić. 

Uz ovog brata i sestru, obiteljske snage udružili su i majka i sin, Tea Bogdan i Mario Goreta. Od prirodnih sastojaka proizveli su kozmetiku Meštar, namijenjenu za njegu kože muškaraca.

''Uvijek smo u četiri zida naše proizvodnje i sad je ovo neki novi momenat koji treba proživjeti, ali nam je drago da će cijela Hrvatska vidjeti našeg Meštra na kojem smo jako ponosni i baš ga guštamo pokazivati'', kaže Tea Bogdan. 

Svoj proizvod - Korijen - povrtni dodatak idealan za pripremu jela, gušta pokazivati i Tina Popović.

''Jako sam ponosna i na sebe i na mamu koja je sa mnom u svemu tome bila i naravno na baku koja je krajnji izvor ideje, u  krajnjoj liniji na sam proizvod. Nadam se da će kupci prepoznati cijelu tu priču koju Korijen nosi iza sebe'', kaže Tina Popović. 

Da snovi postaju stvarnost i dalje ne vjeruje Maja Lazić koja je osmislila ukusan namaz od lješnjaka i industrijske konoplje pod nazivom - Organica Vita.

''Malo sam još uvijek u nevjerici pošto mi cijelo ovo vrijeme radimo, mi to radimo da se nešto završi ali nismo očekivali da je ovo rezultat našeg rada'', kaže Maja Lazić. 

Mnogo rada stoji i iza priče o 4 mudraca - pivu koje u svojoj maloj pivovari proizvode Martina i Miroslav Vuković. Tu su i ukusne grickalice Nutri Kulti koje marljivo u manufakturi izrađuje Martina Gilja.

''Kreće nova sezona i očekivanja su ogromna i od svih, vidim da su se svi kandidati puno potrudili i mislim da će biti fantastično svaki tjedan gledati novu priču i baš se tome veselimo'',. kaže Martina Vuković

''Ne bi mogli sami, ali ovo je divan partnerski odnos i veselim se budućim izazovima. Sad ubiti za nas put tek kreće'', kaže Martina Gilja. 

I na tom putu neće biti sami. Nova TV i Spar Hrvatska kroz projekt Startaj Hrvatska pružaju im potporu na više polja.

''Jedno je prodavat na štandu, sajmovima ili kućnom pragu ili preko interneta, drugo je u trgovačkom lancu. Tako da taj postupak unaprijedit njihov proizvod da bude spreman za naše police to je ustvari naša podrška za njih'', kaže Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska. 

I nesumljivo golem vjetar u leđa. Kako izgleda put ovih mladih poduzetnika, ne propustite pratiti u novoj sezoni projekta Startaj Hrvatska od 2. listopada na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene