Poznati Hrvati na plaži!

Domaći frajeri koji na plaži ostavljaju bez daha: Vlaho, Pedro, Ciboci i nogometaši pokazali isklesana tijela!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 10 In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 9 In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 11 In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 12 In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 14 In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 13 In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 15 In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 16 In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 8 In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 7 +11 In Magazin: Poznati u ljetnom izdanju - 6 Galerija

Slavne Hrvatice često na svojim društvenim mrežama pažnju plijene u minijaturnim kupaćim kostimima, a zvijezdani pripadnici jačeg spola malo sramežljivije pokazuju svoje ljetno izdanje. Vlaho, Pedro, Grubnić, slavni nogometaši, ali i najstroži član žirija Plesa sa zvijezdama na ljetovanju su pokazali svoje isklesane pločice. Mi smo za vas izabrali

Žanamari, Nives, Maja, Severina, Lidija... Za slavne Hrvatice vrući ljetni dani podrazumijevaju i mikro bikinije, no slavni Hrvati debelo kaskaju s javnim dijeljenjem svojih ljetnih izdanja. Titulu frajera s najviše zalijepljenih ženskih pogleda na preplanuloj istetoviranoj koži na plaži odnosi glazbenik Vlaho Arbulić.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Svi moraju biti sređeni" Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

''Pa znaš što, u zadnje vrijeme čim manje teretana, volim spojiti taj fizički trening sa mentalnim treningom tako da sam jako često u nekom planinarenju, vježbanju u prirodi. Ne volim biti rob toga. Naravno da svatko voli dobro izgledati jer to nije povezano samo s estetikom nego i sa zdravljem i ja što sam stariji sve više kužim koliko je zdravlje bitno'', priča Vlaho.

Luka Modrić na odmoru voli jednostavnost, baš poput svojih kolega Andreja Kramarića i Dejana Lovrena, a vlasnik ovog isklesanog torza je Ivan Perišić. Luka Nižetić se pak, ljeti ne odvaja od mora. Neće proći nazamijećeno u ronilačkom odijelu, a kamoli u kupaćim gaćicama.

''More mi je život u svakom smislu, i u ovom i u onom, jer fakat bez mora ne mogu'', govori Luka Nižetić. 

Slip je najbolji model kupaćih gaćica ako pitate glumca Marka Petrića, a valjda je jasno zašto je ''friško'' zaručeni model Drago Pezić često angažiran u kampanjama kupaćih gaćica poznatih brendova.

''Bokserice, havajke, viš to da se malo manje vidi'', kaže Drago Pezić. 

Marko Ciboci u žiriju Plesa sa zvijezdama vadio je i jedinice i desetke, no za njegovo ljetno izdanje dajemo maksimalan broj bodova. Ovih je dana proslavio 41. rođendan, a sa svojih 196 centimetara visine, vlasnik je titule najvišeg plesača.

''Sad sam u mirovini, ne znam tko je sad službeno najviši, ali ja sam bio kad sam bio na plesnom podiju'', kaže Marko Ciboci. 

Na plesnom je podiju briljirao, a na plaži jednako lako oduzima dah. Hrvatski zet Pedro Soltz naviknuo je biti na listama najljepših muškaraca, nevažno je li u odijelu ili kupaćim gaćicama.

''Čudno mi je kad za mene kažu da sam jedan od najljepših muškaraca na svijetu. Ja gledam - jesam li to ja?'', pita se Pedro Soltz. 

Marko Grubnić uvijek ostavi jak dojam, pa tako i kad uživa na bazenu.

Budući da meteorolozi najavljuju toplinske valove, a godišnji odmori slavnih tek stupaju na snagu, čekamo nova vruća ljetna izdanja poznatih Hrvata.

 In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 9 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 +22 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 8 Celebrity Victoria Beckham objavila prvu fotku iz Hrvatske, pogledajte prizor koji je podijelila s 30 milijuna pratitelja!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 5 +15 Lucija Lugomer - 7 Celebrity Lucija Lugomer pokazala da je potpuno u redu imati strije, celulit i škembicu: "Svi smo na broju!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene