Skandalozne svađe i strastvene ljubavi

Domaće zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima: ''A ono kako sam ja živio, spasila me što se pojavila u mom životu...''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima - 1 In Magazin: Zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima - 2 In Magazin: Zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima - 3 In Magazin: Zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima - 4 In Magazin: Zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima - 5 In Magazin: Zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima - 6 In Magazin: Zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima - 7 In Magazin: Zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima - 8 +0 In Magazin: Zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima - 9 Galerija

Raskošna vjenčanja, emotivne objave, strastveni poljupci, ali i burni razvodi, javne svađe i skandalozne prevare... I neke domaće zvijezde žive prilično turbulentnim ljubavnim životom pa smo istražili tko prednjači na toj listi. Sandi Cenov, Severina, Miro Ungar, Vlatka Pokos i Daniel Popović samo su neke zvijezde čije ljubavi imaju filmski scenarij. Tko su zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životom zna naš Davor Garić.

Ljubavni život zvijezda pod povećalom je javnosti. Strastvene ljubavi, skandalozne svađe, burni razvodi, ali i javne zaruke i opjevane ljubavi. Pa bacimo oko na zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima. Sandi Cenov slovi kao šarmer bez granica.

U Sandijevoj ljubavnoj biografiji su misice, glazbena prosidba, a njegove su stvarne ljubavi često i tema u pjesmama.

''Pričamo supruga i ja da je najveći problem jednog umjetnika kad je u sretnom braku.... Ja da napišem pjesme ''djeca idu u školu, donjela su petice, a supruga je skuhala fenomenalan ručak''....a kog to zanima! Hahaha... Onda je čeprkam po svojim uspomenama, a hvala Bogu imam ih poprilično nakrcanih u svojoj glavi. Mislim da sam se baš onako intenzivno naživio prije nego sam bio zreo za brak i zato jesam zreo za brak jer sam puno toga doživio i prošao'', objasnio je Sandi jednom prilikom. 

I srce Borisa Novkovića živi prilično turbulentno. Sudbonosno DA je izgovorio čak četiri puta.

''Ljubav je pokretačka energija, i mislim da smo previše svi kao društvo i ljudi ukalupljeni i robovi smo nekih navika i obveza i nekih skrupula. Mislim da za ljubav pravu treba pustit tu romantiku u sebi, a ponekad i poginut za pravu stvar'', zaključio je. 

Ljubavnim životom Vlatke Pokos bavile su se tisuće članaka i TV reportaža, a javnost je pomno pratila njezine bračne vratolomije s Dikanom i drugim frajerima s kojima su je spajali.

''Nemam problema sa udvaračima...haha...mislim opsjedaju me muškarci raznih dobi i profila ali imam dovoljno iskustva i senzibiliteta a i pameti da znam što bi oni. Mislim da se kvalitetne i prave stvari događaju rijetko'', zaključila je Vlatka jednom prilikom. 

Miro Ungar živi uzbudljivijim životom od mnogih dvostruko mlađih. Bio je u braku i s Terezom Kesovijom, a sadašnju suprugu, 42 godine mlađu Saru, oženio je na Havajima.

''Ta njezina mladost, njezini interesi su proširili i moje interese jer mnoge stvari ne bih ni znao ne bih bio kako bi se reklo pismen u tom smislu internetski pismen da nema nje'', objasnio je Miro. 

Tony Cetinski sada živi mirnim obiteljskim životom, no turbulentni ljubavni život i dva braka prije Dude, javnost je pratila u detalje.

''A ono kako sam ja živio, spasila me što se pojavila u mom životu i tu smo krenuli u nekom prekrasnom smjeru i sretan sam danas da sam tu gdje jesam s njom'', zaključio je Tony. 

Severinine ljubavne zavrzlame često su tema kuloarskih šuškanja. Od trenutaka sreće do traumatičnih iskustava s bivšim partnerima.

''Pitaju me zašto mršaviš, imate određene razloge... Ali sam onda shvatila da morate sve te probleme zagrist, uhvatiti ih čvrsto i reći da to nije sudba kleta i da to trebate rješit ali i da postoje puno ljepše stvari koje se dešavaju u danu. .. da sam vidjela sve vas, da sam mogla to sve reć, da mi nisu uništili ni hrabrost ni ljepotu, ljepotu za životom!'', zaključila je Severina. 

Ljubavni brodolomi, izvanbračno dijete, sudski procesi i u ljubavnoj su biografiji Mladena Grdovića. Sa suprugom Brankicom prošao je ''sito i rešeto''.

''A nemam što Brankici, ona više ne raeagira na mene, ima pravo, dajem joj ponos. Dajem joj ponos i svakoj ženi koja može takvu budalu držati, a dobar čovjek'', priznao je Mladen. 

Jedna od najvećih zvijezda bivše države ženio se četiri puta. Ljubavne prepirke s bivšim suprugama, alimentacije, woodoo lutkice, aparati za prisluškivanje... Sve je to našlo svoje mjesto u ljubavnoj drami u režiji Daniela Popovića.

''Vjerojatno je tako moralo biti. Ne znam kako bi to drugačije objasnio, mada se čovjek ponekad pita, što je meni ovo trebalo'', iskren je bio Popović. 

Ljubavne zavrzlame bogatih i slavnih, skrušeno priznajemo, svi itekako volimo pratiti pa nam, drage zvijezde, nemojte zamjeriti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene