showbuzz blok

Vida postao tata - Sretni par sada planira i vjenčanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pregled aktualnosti započinjemo novopečenim roditeljima - nogometaš Domagoj Vida i Ivana Gugić dobili su sina. Rene Bitrajac i Branko Đurić Đuro zajedno će uploviti u poslovne vode, a u Istri se trčao neobičan maraton.

Nakon dvije godine veze, nogometaš Dinamo Kijeva i bivša Kraljica Hrvatske postali su roditelji.Ivana Gugić i Domagoj Vida jučer su u poslijepodnevnim satima dobili dječaka kojem su nadjenuli ime David. Ivana je rodila u privatnoj klinici, a nogometni reprezentativac cijelo je vrijeme bio uz nju.

Pogledaj i ovo Set humoristične serije Ne diraj mi mamu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sjajna ekipa Smijeh je lijek: Zgode i nezgode dvojice odvjetnika koje naprosto morate pogledati

'Je, on je stvarno jako pažljiv i nježan, i stvarno me drži, već sam to rekla u jednom intervjuu, doslovno kao kraljicu, on je taj', rekla je Ivana Gugić. Oboje su presretni i jedva čekaju da s Davidom stignu kući. Par uskoro planira i vjenčanje.

21-godišnja zaručnica Domagoja Vide: 'Drži me kao kraljicu, on je taj'

Nekoliko poslovnih suradnji na filmovima kao što su 'Ničija zemlja', 'Kajmak i marmelada' te humorističnoj seriji 'Naša mala klinika', ali i dugogodišnje prijateljstvo, Renea Bitorajca i Branka Đurića Đuru ponukali su da postanu i poslovni partneri.

Obojica glumci i redatelji, odlučili su osnovati novo privatno kazalište. Radovi oko uređenja već su u tijeku. Riječ o nekadašnjem zagrebačkom kinu Mosor, koje će pod palicom dvojice glumaca, čini se, ponovno postati mjesto sa zanimljivim programom.

Što se još događalo u svijetu poznatih i slavnih pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene