I Rađe su bili

Balkanska Madonna oduševila: 'Rasplakao sam se, svaka joj čast!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastupom u prepunoj splitskoj Areni, koju je rasprodala u rekordnom roku, Severina je završila svoju veliku turneju 'Dobrodošao u klub' koju nisu propustili brojni poznati.

Budući da je kraljica hrvatske estrade Severina Vučković, u rodnome gradu zapjevala nakon punih 11 godina, nije mogla suspregnuti emocije pa se u jednom trenutku i rasplakala pred publikom koja je skandirala njezino ime.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Severina u Spaladium Areni pred prepunom dvoranom!

Dvoipolsatnim spektaklom, kojeg se ne bi posramile ni svjetske zvijezde, balkanska Madonna protresla je i prepunu splitsku Arenu - posljednju stanicu svoje velike turneje 'Doborodošao u klub'.

'Ja sam jednostavno toliko ponosna da vam ne mogu opisati. Izašla je, rasplakala sam se. Kaže Dino, ja sam igrao pred 33 000 ljudi u Torontu i večeras sam se rasplakao. To je nešto. Svaka joj čast', rekla je Viktorija Rađa, supruga Dina Rađe.

Da je Seve izašla iz hrvatskih okvira, što se tiče produkcije i koreografije, svjedočio je i odličan light show, impozantni kostimi i atraktivni plesači. Iako se zbog velikog interesa šuškalo i o drugom Severininom koncertu u Spaladium Areni, sve je ipak ostalo samo na šuškanju.

'Mi smo u Zagrebu imali preko 20 000 ljudi. Nagovarali su nas na još jednu Arenu Zagreb, ali nekako mi se činilo da to ne bi imalo tu čar. A sad brojati koliko si imao arena, to stvarno... Mislim, ego mi nije toliki', rekla je popularna Seve.

A kako se se ostale poznate face hrvatske estrade provele na koncertu za pamćenje, pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene