reakcije su bile nevjerojatne!

Srušio je sve izazove pred sobom, no nešto mu je bilo posebno teško izdržati: "Znači luđački"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar - 6 Saša Lozar - 5 Saša Lozar - 4 Saša Lozar - 3 Saša Lozar - 2 +0 Saša Lozar - 1 Galerija

Završila je još jedna, i to All stars sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Titulom apsolutnog kralja transformacija okitio se Saša Lozar, koji je iz emisije u emisiju jednostavno briljirao. Kakvi su mu dojmovi, što kaže na brojne komplimente koje je dobio za svoj izgled u ženskim ulogama te što novo priprema na glazbenom planu, podijelio je s našom ekipom.

Iz tjedna u tjedan, Saša Lozar je brojnim transformacijama oduzimao dah i žiriju i publici, a veliko je finale okrunio pobjedom.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Reakcije koje su nakon ove sezone bile su stvarno bile nevjerojatne. Toliko su me ljudi preplavili s tim nekim pozitivnim komentarima oduševljenja da sam ja stvarno presretan bio, da možeš na takav način ljudima uljepšati večer u nekom periodu gdje nam je stvarno više svega bila puna kapa", ispričao je pjevač. 

U finalnoj emisiji zasjao je kao David Bowie, a, kako kaže, upravo mu je ta preobrazba bila i najdraža ove sezone. "Mislim, Bowie je stvarno sve, on je ikona svega. Tu je bila velika odgovornost i to mi je možda bila najdraža", otkrio je Saša. 

Već prva epizode u All stars sezoni showa i Sašina pobjeda kao Vice Vukov dala je naslutiti da bi upravo Saša mogao odnijeti titulu kralja transformacija.

"Zna biti jako varljivo ponekad, ono kad startaš visoko i onda svi imaju neka velika očekivanja i onda ti trebaš ta velika očekivanja stalno ispuniti. Vice Vukov mi je bila jedna od važnijih točaka koje sam imao jer ta pjesma je, mislim to je, druga himna. To je neka pjesma na koju nitko ne može ostat ravnodušan i nitko nije ostao ravnodušan", rekao je Lozar. 

"Obitelj autora se javila da su bili oduševljeni, da su bili presretni da baš ja to izvodim i da je to bilo ono ludilo i stvarno sam bio ono ponosan", dodao je. 

Nije Saša imao problema ni s dvostrukim preobrazbama. Njegove transformacije u Jennifer Lopez i Lepu Brenu našle su se i na listi najgledanijih na Youtubeu. A zahvaljujući ženskim ulogama, Saša je dobio i mnoge komplimente.

"Nisam nikad pročitao toliko komentara: 'Joooj, kak si ti lijepa žena'. Tako da ne znam koliko to mogu shvatiti kao komentar, kao kompliment ali mogu zapravo zato što je to onda bila uspješna transformacija. Mislim na kraju krajeva, uvijek su svi komentirali te moje duge noge. Naravno da čovjek koji je skoro dva metra da ima duge noge, ali ekipa koja je tamo u kostimima bila je toliko mene zategnula, ja sam kao Jennifer Lopez imao pet najdebljih najlonki na nogama. Tu se vidjelo muške noge, nije nikako", istaknuo je pjevač. 

"Mario i ja smo kliknuli, znači luđački. To mi je bilo najteže izdržati, hladno lice kameno na toj transformaciji", priznao je Saša. 

Iako je cijela sezona bila prilično izazovna za sve kandidate, tempo je bilo lakše svladati uz dobru atmosferu iza pozornice.

"Bilo mi je užasno smiješno, među prvim emisijama kad smo ono snimali nešto i bili smo gladni jer smo cijeli dan snimali. Sad ti naručuješ neku klopu, ali to se sve pohladi, to se sve zagubi, ti se tamo šminkaš, mažeš po osam sati i dofurali smo si rešo i Katarina Baban je kao Marc Anthony pekla jaja i donosila na tanjuru svakom", ispričao je Lozar. 

Osim pred mikrofonom na radiju, Saša će se sada naći na pozornici. Marija Bistrica, Samobor, Umag - neka su od mjesta na kojima će nakon ove stanke izazvane pandemijom zapjevati pred publikom.

"Treba sad ponovno ući malo u formu, ja sam nekako održavao taj kontinutitet i kontakt taj s publikom kroz radio i svoj jutarnji show. Pjevanje je kao sport, kad prestaneš moraš ga ponovno navježbati", rekao je Saša. 

A u pripremi su i nove pjesme. "Imam priliku raditi s Dinom Šaranom, s jednim od mojih najdražih autora koji je napisao jednu od mojih najdražih pjesama Mjesto za dvoje i toliko sam sretan što mogu raditi tu pjesmu, mislim čut ćete uskoro", najavio je Lozar. 

Vjerujemo da nas čeka još jedna glazbena poslastica.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene