Pretvara snove u stvarnost

Sjećate li se koju je pjesmu Sandi pjevao dok je davne 1995. godine javno kleknuo pred svoju prvu suprugu?

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Cenov - 2 Sandi Cenov Sandi Cenov - 6 Sandi Cenov - 2 Sandi Cenov Sandi i Ilina Cenov (Foto: Bojan Zibar i Goran Perešin) Sandi Cenov (Foto: Dnevnik.hr) Sandi Cenov (Foto: PR) - 4 Sandi Cenov (Foto: PR) - 5 Sandi Cenov (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +1 Sandi Cenov (Foto: PR) - 2 Galerija

Jeste li ikad željeli nekomu pokloniti pjesmu? Vaše snove u stvarnost može pretvoriti Sandi. Možda niste znali da je tvorac jednih od naljepših ljubavnih stihova dosad napisao i mnoge personalizirane pjesme. Čije je crtice iz života ovjekovječio u svojim stihovima i notama te kakvo iznenađenje ovog Valentinova sprema gledateljima In Magazina, otkriva Anja Beneta.

Pjevajući upravo ove stihove, sad već davne 1995. godine, Sandi je javno kleknuo pred svoju prvu suprugu Branku Bebić Krstulović. Iako je inspiraciju za gotovo sve svoje pjesme tražio u stvarnom životu, "Žena budi mi ti" ostat će upamćena kao prva personalizirana pjesma jednog od najvećih romatičara na domaćoj sceni.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov u izlasku sa suprugom Sandi Cenov u prošlosti je ljubio dvije misice, majka mu je plakala dok je ženio jednu, a onda je pronašao sreću s odvjetnicom!

''Ja bih ih rekao da je sve počelo s pjesmom ''Žena budi mi ti''. I tu sam vidio zapravo da ono što sam ja maštao kao klinac, da se stvarno može svašta reći pjesmom pa i to'', govori. 

Sadašnjoj supruzi Ilini Sandi je pak pjesmom odlučio čestitati rođendan.

''Sadrži i neke pravne izraze jer je ona odvjetnica pa sam to sve uspio izvesti kao iznenađenje koje je u potpunosti uspjelo jer je pjesma išla na radiju. Ja sam joj rekao poklon ti dolazi u 11, ona se lijepo obukla jer je čekala poklon, a zapravo na radiju su pustili pjesmu za njen rođendan. Njena reakcija je bila i suze radosnice i stvarno je iznenađenje bilo onako kao što sam ja priželjkivao pa još više od toga'', priča Sandi. 

Lavinu emocija izazvalo je i iznenađenje koje je Sandi priredio za rođendan kćeri Đorđa Balaševića.

"Dolazio sam na poziv pokojnog Đorđa Balaševića koji mi je bio veliki, veliki idol na 18. rođendan njegove kćeri i sad što pokloniti, sve ima, a 18. ti rođendan je i otišao sam u studio kod mog kuma i napravili smo totalnu obradu njegove pjesme Lepa protina kći, ali je totalno napravljena pjesma koja se zove Lijepa Đokina kći, evo sad ću vam je malo odsvirati'', priča. 

/''Rekacije su bile naravno vau i sjećam se još da mi je Olivera Balašević rekla da cijeli život razmišljao o otme da kad bi pravi, originalni frajer upucavao kćeri da bi napisao grafit na kuću - ''Ovdje živi lepa Đokina kći " iz te pjesme , a ja sam joj napravio pjesmu , a nisam ni znao da je to mislila ...", prisjetio se Sandi. 

Personaliziranu rođendansku pjemsu dobila je i Sandijeva mama, ali i supruga njegova velikog prijatelja, koji je, zahvaljujući Sandiju, supruzi sam otpjevao, ali i snimio pjesmu u profesionalnom studiju.

Tremu u studiju imali su i Jasna i Zoran koji su na vjenčanju svoje trudne kćeri otpjevali pjesmu "Deda se neda", koji su mnogi već prozvali himnom svih budućih baka i djedova.

Glazbenik kojeg očito bez razloga ne zovu hodajuća pjesma, svojim je notama i versima uspio čak i pomiriti jedan posvađani par.

Pucali od ponosa su i mladenci Đurđa i Nemanja, kad im je Sandi na vjenčanju zapjevao pjesmu napisanu prema njihovoj ljubavnoj priči.

Suze radosnice ovog Valentinova na lice vašeg partnera možete izmamiti i vi. Jer upravo gledatelje In magazina Sandi daruje za Dan zaljubljenih.

''Pošaljite nam svoju priču na inmgazain@novatv.hr i možda baš o vašoj priči napravim personaliziranu pjesmu koja vam ostaje za sva vremena.", poručio je Sandi.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene