Kad reporteri postanu kvizaši!

Ekipa In magazina provjerila je nogometno znanje sportske redakcije Nove TV, evo kako su se snašli u kvizu koji su osmislili!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sportska redakcija Nove TV - 6 In Magazin: Sportska redakcija Nove TV - 1 In Magazin: Sportska redakcija Nove TV - 2 In Magazin: Sportska redakcija Nove TV - 3 In Magazin: Sportska redakcija Nove TV - 4 +0 In Magazin: Sportska redakcija Nove TV - 5 Galerija

Uz to što su talentirani na novinarskim terenima, oni su talenti i na onim sportskim. Dečki iz sportske redakcije Nove TV poznati su i u kvizaškim krugovima. Nije ih, stoga, trebalo dugo nagovarati da osmisle mali nogometni kviz koji će vas, sigurni smo, dobro nasmijati.

Iako su složni uvijek i u svemu, ekipa In magazina sportsku redakciju Nove TV ovog je puta dovela na sklizak teren. Dali su im zadatak da sami sebi međusobno zapapre, a oni su to objeručke prihvatili. Mala napomena: pitanja za kviz smišljali su sami jer u tome itekako imaju iskustva, a za sve mjere opreza, indikacije i nuspojave obratite se sportskoj redakciji Nove TV.

Pogledaj i ovo Stipe Antonijević "Sve za dobar kadar" Pogledajte kako se naš sportski novinar snašao tijekom javljanja s terena, najbolji dio nije prikazan na televiziji!

A kako su se s pitanjima i odgovorima snašli Saša Lugonjić i Milan Stjelja, te Vlado Boban i Stipe Antonijević pogledajte u videu!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene