Čestitamo kolegama!

Provjereno emitira 700. emisiju: ''Nama je uspjeh svaka optužnica, svaka presuda, za to radimo!''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Provjereno - 2 Provjereno - 3 Provjereno - 4 Provjereno - 5 Provjereno - 1 Nagrada za ekipu Provjerenog - 1 Nagrada za ekipu Provjerenog - 3 Nagrada za ekipu Provjerenog - 4 Nagrada za ekipu Provjerenog - 5 Nagrada za ekipu Provjerenog - 7 +2 Nagrada za ekipu Provjerenog - 9 Galerija

Još je jedan četvrtak, što znači da je na rasporedu Nove TV još jedna emisija Provjerenog. I to jubilarna 700-ta! Isto toliko tjedana vrijedna ekipa te istraživačke emisije pokušava, ali i uspijeva, u Hrvatskoj promijeniti stvari nabolje. Čestitamo kolegama!

Provjereno danas emitira jubilarnu 700. emisiju!

''Umorimo se, svaki četvrtak smo mrtvi umorni, ali opet, napunimo se energijom preko vikenda i krenemo dalje'', govori Mato Barišić, urednik Provjerenog.

I tako već 700 tjedana zaredom, odnosno punih 17 godina. Sjećate li se što se sve u vašim životima promijenilo u toliko mnogo vremena?

''Mi smo nekako, čini mi se, bar mogu to reć u svoje ime, a mislim da tako vrijedi i za druge, da smo odrasli nekako u ovoj redakciji, i sad kad pogledamo unazad, neki su bili jako mladi, neki su imali jako malu djecu koja su sad velika djeca, tako da nam je to sve smiješno i posve nestvarno'', govori Ema Branica.

Ipak, ono što svakako jest stvarno i opipljivo su promjene koje su se dogodile u društvu, zahvaljujući ovom vrijednom timu istraživačkih novinara.

''Toliko ih imamo da je to teško za nabrojat, stvarno ih imamo mnogo, mislim ja smatram uspjehom svaku optužnicu, svaku presudu, Uskokove istrage, sve one trenutke gdje smo nekom promijenili život, bilo da su dobili potrebno liječenje ili da se promijenio sustav, pravilnik ili da su dobili kuću na kraju krajeva.''

''Teme zapravo, ako ćemo skroz iskreno, neke se teme provlače već 17 godina, mijenjaju se sugovornici, neke smo teme uspjeli istjerat na čistac, promijenit čak i neke zakone, ali posla još uvijek za novinare ima'', kaže Mato.

''Takvih formata nažalost ima jako malo u medijskom prostoru u Hrvatskoj tako da mislim da je to eto ta naša prednost, nadam se da će tak i ostat. A nešto kritici reći ne smijem jer mi je šef u kadru pa evo, samo ću reci da je sve krasno, svih ovih 700 emisija'', rekla je Danka Derifaj.

A mi se veselimo idućih 700, dok za ove prošle možemo samo reći, čestitamo i hvala!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene