Uskoro na TV!

Točke koje će izazvati reakciju kakvu ne očekujete: Žiri Supertalenta otkriva što se sprema u novoj sezoni hit-showa!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Uskoro novi Supertalent - 6 In Magazin: Uskoro novi Supertalent - 7 In Magazin: Uskoro novi Supertalent - 5 In Magazin: Uskoro novi Supertalent - 4 In Magazin: Uskoro novi Supertalent - 3 In Magazin: Uskoro novi Supertalent - 2 +0 In Magazin: Uskoro novi Supertalent - 1 Galerija

Točke koje će vas nasmijati do suza, iznenaditi, ali i izazvati reakciju kakvu ne očekujete. Supertalent upravo sve to donosi u novoj, devetoj sezoni. Audicije su već održane, a žiri otkriva što ih je ovog puta ostavilo bez teksta, zašto obožavaju ovaj format te kako se u suđenju snašao novi član Fabijan Pavao Medvešek.

Zabavni show koji osvaja srca gledatelja i nosi titulu najgledanijeg, uskoro se vraća na male ekrane. U devetoj sezoni Supertalenta otkrit ćemo postoji li u Hrvatskoj još neotkrivenih talenata.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan i Igor Mešin - 3 ne zna se koji je zgodniji! Frajerima iz Supertalenta pozavidio bi i James Bond, a jasno je koji bi ga naš glumac dostojno utjelovio!

''Očekivanja su uvijek da će kandidati nadmašiti sva naša očekivanja, da ćemo imati puno smijeha, puno zabave, da ćemo imati različita mišljenja unutar žirija'', govori Martina Tomčić. 

''Kandidati su ove sezone jako jako iznenađujući i u jednom i drugom smjeru'', kaže Davor Bilman. 

''Ima, jer netko nije imao hrabrosti ili dovoljno godina, talent nije izbrusio nije se ni prijavio. Uvijek imamo nove generacije, novu ekipu, nove trendove, jedino mi ostajemo isti'', dodala je Maja Šuput. 

Ipak, ne posve isti. Vrući stolac žirija prvi put zauzeo je glumac Fabijan Pavao Medvešek. Priznaje, savjeti od starosjedilaca žirija već su stigli:

''Uspjeli su me u ovom kratkom roku dobro odgojiti, jer stvarno kad dođeš ovdje i sjedneš ovdje prvi put nemaš pojma što te čeka. Ne može se nitko pripremiti za ovakav zadatak, ali su toliko bili dragi i jednostavni, i prijateljski nastrojeni da sam se već prvi dan osjećao kao doma'', rekao je Fabijan Pavao Medvešek. 

''Ja bi rekao da je donio jednu dinamiku koju nismo čak ni znali da je imamo'', kaže Davor Bilman. 

''Fabijan se snašao izvan svih očekivanja, iako ja znam Fabijana još iz showa TLZP i znam koliko je talentiran, znam koliko ima background koji je nama apsolutno potreban u žiriju i vjerovala sam da će vjerno zamijeniti Janka, međutim unio je jednu potpuno novu energiju'', govori Martina koja je i najdugovječnija je članica žirija:

''Supertalent, ovo je moja šesta sezona, jedna od rijetkih platformi koja ostavlja dovoljno prostora i dobitnicima i gubitnicima, format je napravljen da ne prezentira samo talent već i ono što prati taj talent, dakle cijelu ljudsku priču'', govori Martina. 

I zato već jako dobro zna na što ne ostaje ravnodušna:

''Moram priznati da sam nekako najemotivnija i najviše volim kad nam dođu djeca, oni najkrizniji u godinama 15 do 17 recimo i ta treća životna dob'', govori Martina. 

Maju Šuput i Davor Bilman ove godine obilježavaju svoju petu godinu kao sudionici žirija u Supertalentu. Maja se okušala i kao voditeljica, no mjestu u žiriju joj je najdraže:

''To uopće ne moram dvojiti - žiri. Ovo je moja najveća ljubav, moja najdraža emisija i ovdje sam ja'', kaže. 

A tu je i jedan već dobro poznati razlog zašto Maja toliko uživa u showovima - beskompromisne, odvažne modne kombinacije koje nikada ne ostaju nezamijećene:

''Marko se brine da to svake sezone bude potpuno drugačije od prošle, i da audicijski dio potpuno drukčiji od onih glamuroznih u finalu, i moj muž uvijek kaže ''o ne, sve će donijet doma'', jer naravno ja cijeli fundus donesem doma, eto da...'', otkriva Maja. 

Bez obzira na to radi li se o kreacijama, talentima, nastupima, suzama ili smijehu - gledatelji vole vidjeti iskrenu emociju. Supertalent je show koji to vjerodostojno prikazuje i mijenja živote:

''Jer se nerijetko dogodi moment u kojem ova pozornica u čovjeku otvori možda nešto što je mislio da zna ali nije očekivao na kojoj razini'', zaključio je Fabijan. 

''Show koji klizna vrata pretvara u rolo vrata'', dodao je Bilman. 

Deveta sezona Supertalenta uskoro stiže na male ekrane!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene