''sve se to nekako spojilo''

Jole otkrio pokoji detalj sa svadbe sina izbornika Zlatka Dalića, a komentirao je i fenomen Aleksandre Prijović: ''Ja joj samo mogu od srca čestitati!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 1 In Magazin: Jole - 2 In Magazin: Jole - 3 In Magazin: Jole - 4 In Magazin: Jole - 5 In Magazin: Jole - 6 Joško Čagalj Jole Ljubljana koncert - 2 in magazin: Jole - 1 in magazin: Jole - 2 +19 in magazin: Jole - 3 Galerija

Popularni Jole je ovih dana predstavio slavljenički videospot ''Sretan tebi rođendan'', čija je glavna zvijezda pjevačev sin Ivan Luka. U razgovoru za In Magazin, kralj zabave je našem Gordanu Vasilju, među ostalim, otkrio je kako bilo pjevati na svadbi sina izbornika Zlatka Dalića, što misli o fenomenu Aleksandre Prijović te kako to da se baš nikad nije posvađao sa suprugom Anom.

Zarazni su ovo stihovi nove rođendanske pjesme u izvedbi Jole i Čarobnih animatora, uz koju će sigurno mnoga djeca, ali i oni stariji, puhati svjećice na slavljeničkoj torti.

''Dugo, 20-30 godina ja mislim od Fantoma nije bilo neke lijepe rođendanske pjesme.'', kaže Jole. 

U videospotu ''Sretan tebi rođendan'' pojavljuju se tri generacije muškaraca u obitelji Čagalj: pjevač, njegov otac Ivan i maleni nasljednik Ivan Luka.

''A pošto mali uvijek voli nešto plesati i pjevati, a moj otac isto kad mu dođe društvo voli kuhati, peći, i tako da smo i kroz spot onda prenijeli priču kao tri generacije.'', objasnio je.

Za scenarij spota zaslužna je Jolina lijepa supruga Ana, s kojom je u braku 17 godina i s kojom se, kaže, nikada nije posvađao.

''A nemamo se kad ni posvađat. Možda kad bi trebalo nešto izbiti, ja taman odem na put dva-tri dana, dok se to sve ohladi, ali iskreno nismo, nismo.'', tvrdi. 

Ovaj skladni par uživa u ulozi roditelja, a u odgoju četvero djece ipak je malo stroža majka.

''Ne znam ja ću, karikiram, ako je mama rekla do 23 sata, ja ću reć aj do 23:30 ili ako je mama rekla pojedi cijelu juhu, ja ću ako je ostalo tri žlice reć što ima veze.'', kaže. 

A uz obitelj, njegov život su glazba, putovanja i turneje, pogotovo kad zna da ga je na pojedinim nastupima dočekalo više publike nego što ta sredina ima stanovnika.

Najveći zabavljač na estradi već je 20-ak godina jedan od najtraženijih izvođača na pirevima.

''Moje kolege koje danas to rade i dolaze na svadbe, oni su se blago rečeno zgražali kako netko može pjevati ispod šatora na Danima piva, vina, na svadbama. I sad zadnjih 5-10 godina nema mog kolege koji ne nastupa.'', kaže. 

Jole je nedavno zapjevao i na svadbi sina izbornika Zlatka Dalića, Tonija.

''Ma bilo je odlično, fenomenalno. Ekipa brutalna, zezancija, kultura, odlično imanje. Krušku iz Latina dugo nisam vidio, on je odsvirao prvi ples i par pjesama pa Mate Grgat. Baš je bio spoj svega. I izbornik nam je plesao iako je bio umoran.'', priča Jole.

Iskreni Zagvožđanin nam je komentirao i fenomen Aleksandre Prijović.

''Poanta je da cura po meni radi odlične pjesme, odličnu produkciju u tom žanru i odlično pjeva. I mislim da je onako jedna normalna, pristojna osoba. Evo, ne znam sve se to nekako spojilo, ali bez obzira na to sve ako bude i peta arena puna, to je nekih 80-90 tisuća ljudi. To je stvarno fenomen i evo, ja joj mogu samo ovim putem čestitati od srca.'', kaže. 

Čujemo da supruga i djeca idu na koncert?

''Naravno ha ha ha. Ja ne znam tko ne ide, odakle bi došlo toliko ljudi.'', govori Jole. 

A ovaj veseljak i velik humanitarac je prije estradne karijere pet i pol godina radio kao konobar.

''Ne želim se baviti s ničim osim ovime s čime se bavim, dok me služi zdravlje, energija, želja i žudnja za tim adrenalinom koji dobiješ na stageu, ali ja uvijek kažem da je moja druga ljubav ugostiteljstvo, recimo držat jedan mali obiteljski hotelčić s restoranom.'', kaže. 

Iako će u veljači proslaviti 52. rođendan, miljenik publike izgleda znatno mlađe.

''Ja? Nisam spavao pet dana ha ha ha. Što je tajna? Vjerojatno i genetika. Ne pazim se, bilo bi dobro da se malo više pazim. Mislim da bih mogao malo više spavati, odmarati. Ne koristim kreme, ne koristim ništa. Nađem termalnu vodu od djece, žene pa se ovako malo poprskam i to je to.'', priznaje. 

Neumorni pjevač za 10-ak dana putuje s obitelji u Rim, nakon čega ga čeka turneja po Kanadi. Ali prije toga svojim obožavateljima sprema novi singl iz radionice obitelji Huljić.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene