Petar Grašo veliki je perfekcionist i jedva čeka obilježiti 20 godina karijere, što će učiniti ovog vikenda velikim zagrebačkim koncertom.
Bez čega ne može zamisliti život? Je li težak suradnik te kako se najbolje opušta, otkrio nam je Petar Grašo. Pjevač će ovog vikenda velikim zagrebačkim koncertom obilježiti okruglih 20 godina karijere.
''Jako sam sretna''
Iva Mihalić otkriva kako provode vrijeme na setu ''U dobru i zlu'': ''To mi je najdraži dio snimanja!''
U onome što radi vrlo je zahtjevan, za sebe kaže da je perfekcionist. "Želim izvući apsolutni maksimum, isprobati sve opcije u studiju, da sam siguran da je to kad izađe nešto što je od mene sto posto dano", rekao je Grašo. A sto posto se daje i kao prijatelj, stoga odanost smatra svojom najvećom vrlinom: "Ne znam jesam li u životu izgubio jednog prijatelja, dva ili tri, stjecajem nekih okolnosti. U moj život dolaze ljudi i ja ih nastojim održati, tu se puno dajem i mislim da je to moja vrlina, imam jednu ogromnu banku prijatelja, banku ljudi koji su najveće bogatstvo zapravo", dodao je.
Mana mu je kaže, kašnjenje, no zato je u kuhinji virtuoz. "Nisam baš sad da peglam robu i to, ali vrlo često znam biti sam u Splitu jer je Danijela na putu i često u Zagrebu i to mi nije problem ništa, šta god treba. Volim red i volim biti u čistome", otkriva Grašo. "Nikad ne možeš biti gladan ako ima u frižideru komad sira, dvije, tri dobre pomidore, tj. rajčice i čaša vina. Ja bih mogao živjeti na tome. Imam dvor u kući, privatni, gdje mi raste bosiljak, origano, majčina dušica, i onda kad narežeš pomu i staviš malo bosiljka i malo dobrog maslinovog ulja, komad parmezana..."
Najbolje se opušta u tišini svojeg doma. Uživa u rijetkim trenucima samoće. "Natočiš sebi čašu dobrog Merlota, pojedeš neki komad mesa i gledaš televiziju, čitaš neku knjigu", zaključuje glazbenik. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.