Prava humanitarka

FOTO Ovako Maja Šuput apelira na pomoć!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne poznate osobe odazvale su se humanitarnom rođendanu časopisa.

Časopis Story proslavio je svoj 12. rođendan u zagrebačkoj Laubi, a svečanost je pretvorio u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći stradalima u poplavama u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i prijateljica - 3 Ovo joj nije prvi put! Nives Celzijus zaigrala se s prijateljicom u restoranu pa je poljubila, bujna mašta pratitelja odmah je proradila: ''Tko ti je ta crna?''

Na rođendanskom slavlju pojavile su se brojne poznate osobe, poput Severine, Jelene Rozge, Josipe Lisac, Psihomodo Popa, Nives Celzijus, Ivice Skoke, Petra Graše, Vlatke Pokos i brojnih drugih.

Svi su pohvalili Maju Šuput koja je cijelu večer apelirala na pomoć stradalima na zanimljiv način. Ona je na svoju torbicu napisala broj 060 9011 na koji se može donirati pomoć stradalima od poplave. Bravo Maja!

Uplela nas je u svoju mrežu - Seve u seksi mrežastim čarapama

Rođendan je obilježila i dodjela nagrada Hall of Fame.

Najveća zvijezda Storyeve večeri bila je Severina koja je osvojila ne samo srce žirija nego i čitateljske publike na portalu Story.hr.

Severina je na plavom tepihu zablistala u zanosnoj crnoj haljini od čipke s potpisom Dolce & Gabbana. Zanimljivo, istu takvu haljinu nedavno je u Cannesu nosila Monica Belucci, a Severina je haljinu ponudila na aukciju za dobrotvorne svrhe.

Za dobrotvorne svrhe donirao je i Ante Vrban koji je na eventu, za nastradale u poplavama, donirao 50.000 kuna. Točno u ponoć, kad su se kazaljke spojile, Storyevci su rezali veliku rođendansku tortu, nakon čega je Severina svojim hitovima ‘uzurpirala’ pozornicu te se tako pridružila i ostalim glazbenicima koji su zabavljali okupljene – Psihomodo Popu, Maji Šuput i Hariju Varešanoviću.

Prilog pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene