Ne vole se eksponirati

Tko su samozatajne supruge poznatih domaćih lica? One svoj privatni život uspijevaju skrivati od javnosti!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić +0 Gibonni - 4 Galerija

Iako im supruzi imaju karijere u fokusu javnosti, dame iz naše iduće priče uspjele su zadržati svoj život itekako privatnim. Samozatajne supruge naših poznatih glazbenika ili pak sportaša uglavnom su posvećene obitelji i ne eskponiraju se. A ako ste se pitali kako primjerice izgleda supruga Zdravka Čolića, koja ima tek 2-3 javne fotografije, ne propustite prilog In magazina.

Ostati daleko od kamera i svjetla reflektora te pritom držati ne tri, već sva četiri kuta kuće, uspjele su samozatajne supruge naših poznatih imena.

"Imaš tih nekih čudnovatih žena i čudnovatih beba koje to baš prosvijetli i proljepša, eto ja sam tada bio najsretniji. Mene nikad nema doma, zna se tko drži četiri ćoška kuće'', rekao je jednom prilikom Gibonni. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

Gibonnijevu suprugu Sanju rijetko kad će uhvatiti objektivi fotoaparta. A upravo mu je ona najveća snaga.

''Mi smo jednostavno ljudi koji smo se našli puno prije nego se meni dogodila popularnost i imamo odnos koji je totalno atipičan. Puno zdraviji i da se tako izrazim i iskreniji. Imao sam sreću što sam upoznao takvu ženu'', rekao je Gibonni. 

Tek dvije ili tri zajedničke fotografije Zdravka Čolića i njegove supruge Aleksandre mogu se naći u medijima. Upoznali su se u Brelima 1989. godine, a vjenčali 2001.

''Volio sam doći u Brela zato što nekako mi Sarajlije smo imali Makarsku rivijeru kao prvi naš izlazak. Neka naša zajednička prijateljica je došla s mojom suprugom tada, pa smo se tad upoznali, a kasnije smo nastavili tu neku prepisku, to kako život nanese i sudbina, kasnije smo eto završili gdje smo sada'', ispričao je Zdravko Čolić jednom prilikom. 

Iako su lani obilježili 20 godina braka, rijetko ih se može vidjeti zajedno jer umjesto evenata i javnih događanja radije biraju intimu obiteljskog doma.

"Treba ženu pustiti da bude šef u kući. To je moje mišljenje da je žena u kući šef, a van kuće se zna tko je tata!'', zaključio je Čolić. 

Prilično samozatajna je i Marijana, supruga glazbenika Alena Islamovića.

''Ja sam nju upoznao, ona je imala 16 godina, ovdje u Bihaću. Ja sam došao tad iz vojske i ona je svoju frendicu pitala: "vidi ovog zgodnog frajera, koji je ovo novi frajer došao u Bihać", tako smo se upoznali i evo sve do dan danas smo zajedno'', otkrio je Islamović. 

Pjevača Bijelog dugmeta Alena Islamović godinama su nazivali miljenikom žena, no njegovo je srce zauzeto već pune 42 godine. Ipak, Marijanu rijetko možemo vidjeti u javnosti.

''Izdržala je sve što mnoge ne bi izdržale. Ja sam jedan do rijetkih glazbenika koji ima samo jedan brak. Mnogi su svoje brakove uništili'', rekao je iskreno. 

Rijetko kada u javnosti se može vidjeti i supruga nogometnog trenera Nike Kovača, baš kao i Davorka, supruga sadašnjeg izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića. I u jeku najvećeg interesa uspjela je ostati daleko od svjetla reflektora. Rijetke su bile prilike kad smo je mogli vidjeti, a jedna od njih bila je posjet reviji dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Tom prilikom otkrio nam je prati li suprugu u shoppingu.

''Sjedim i čekam, moram biti strpljiv. Najblje vrijeme provedem tipkajući na mobitel i gledajući poruke dok ona svoje obavi'', priznao je tada. 

Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena! Stara je to mudrost s kojom bi se mnogi itekako složili. Sigurno bi dodali i ''strpljiva, puna razumijevanja, spremna na odricanje i veliku žrtvu''.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kristen Bell (Foto: AFP) Preporuke Slikovite scene seksa u novoj hit-seriji mnoge su šokirale: "Nemojte gledati s roditeljima, nisam ovo očekivala!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene