Ovo se ne čini lako

Naš zgodni glumac pred kamerama je pokazao kako ostaje u top-formi: "Uvijek kad se pogledam u ogledalo…"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 2 Marko Braić - 1 Marko Braić - 4 Marko Braić - 3 Marko Braić Marko Braić Marko Braić Marko Braić Marko Braić Fabijan Pavao Medvešek, Marko Braić (Foto: Instagram) +14 Marko Braić (Foto: IN Magazin) Galerija

Jedno od istaknutijih mladih lica na sceni, Marko Braić, uz glumu njeguje još jednu svoju veliku strast. Sport. Na treningu crossfita s njim je bila Jelena Prpoš iz IN magazina, kojoj je povjerio kako je za dobru ulogu spreman na sve, ali i što je njegov najveći porok.

Napor, znoj, ali i neopisivo zadovoljstvo. Marku Braiću, uz glumu, crossfit je jedna od velikih životnih strasti. Svestran je to sport, kaže, koji potpuno odgovara njegovu karakteru.

Pogledaj i ovo Zvijezde otkrivaju o sebi ono što nikad ne biste mogli doznati iz medija - 2 stvarnost je drugačija Zvijezde otkrivaju o sebi ono što nikad ne biste mogli doznati iz medija: ''Ljudi misle da ne idem na plac, ne kuham, a zapravo...''

"Mislim da sam neki čudni introvert koji se pravi i brani ekstrovertnošću. Volim doživjeti što više toga, imati različita iskustva. Volim imat ulogu rendgena u društvu, to probavit da bi kasnije mogao koristit u svom poslu. Ajmo reći, rendgen karakter", priča Marko Braić.

Kako u svemu, tako i u ovom intenzivnom sportu, Marko voli imati mjeru. Uz to što mu dobro radi tijelu, predstavlja mu i svojevrsno čišćenje uma. Katarzu.

"Taj trenutak kada spoznaš za što je tvoj um i tijelo sposobno, nevjerojatno. Kada spoznaš prirodnu snagu... koja je priroda, ali smo je zatamnili, odlučili sjest na kauč i gledat tv i jest čips", smatra Marko.

No to ne znači da i ovaj glumac nema onih malih poroka i slabosti.

"Moj najveći porok je slatko. Tu je Noa, mogu reći moj najbolji frend koji se ne može načuditi koliko gluposti ja mogu pojesti", priznaje.

"Kažu da su bikovi gurmani, poslušat ćemo horoskop u tom kontekstu" dodaje.

A kad je o horoskopu riječ, Marko je nedavno proslavio i rođendan. Tridesete su mu donijele novo životno poglavlje.

"Tridesete mu me popele na vrh kojem sam težio u dvadesetima. Znate kako to dođe, penješ se, bude teško, pogledaš, nadiviš se svemu, popiješ čaj i treba se spustit opet. Sad se penjemo negdje drugdje", objašnjava.

Na tom putu, nada se, nanizat će zapažene uloge. Jedna od njih je i ona u novom filmu Ivone Juke. A ponovno će, u trećoj sezoni, biti i dio glumačke ekipe britanske serije "Hotel Portofino".

"Ako vjerujem u to što se traži od mene i ako mislim da je to u svrhu priče, ja sam spreman na sve", govori Marko.

"Još Shakespear kaže da je gluma ogledalo prirode, mislim da je to najtočnije objašnjenje", ističe.

Dječački snovi bili su mu svjetla Hollywooda i odlazak u Ameriku. Danas kaže kako je doma najljepše, no tamošnju glumačku scenu itekako cijeni.

"Volio bi glumit s Nicole Kidman i naći se u kadru s Christianom Baleom, promatrat to njegovo ludilo#, kaže Marko.

Uz glumu, Marko je ljubitelj još jedne umjetnosti. Fotografije. A trenutačno svojim analognim fotoaparatom najčešće fotografira malenu nećakinju. Uživa i u glazbi, a sprema se i na putovanje svojim motociklom.

"Uvijek kad se pogledam u ogledalo, pogledam si u oči i probam vidjet ono u dubini sebe, a ne ono što je vani", priča.

"Ako mi se to sviđa, onda sam na dobrom putu, ako ne, onda moram nešto promijenit", zaključio je Marko.

Jer život je svakodnevni rad na sebi, a Marko će uz crosfitt, kako u šali kaže, možda postati barem filmski superjunak. Jer sport i gluma dva su različita svijeta koja se ipak nadopunjuju i idu u korist jedan drugomu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene