RADNA AKCIJA

I Minea zasukala rukave: Radilo se dan i noć za deveteročlanu obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da su se Minea i tim 'Radne akcije' uvukli već svima pod kožu najbolje svjedoče brojne pozitivne reakcije gledatelja nakon svake emisije. I u ovoj epizodi bilo je prilično emotivno.

Gledatelji Nove TV upoznat će ovaj put obitelj Bunjački kojoj će Minea i njezin tim Radne akcije radovima na kući podariti ugodniji i veseliji boravak u njoj.

Pogledaj i ovo Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 8 Dovela ih u red Minea zbog trzavica među voditeljima morala intervenirati na pozornici: "Dečki moji, pa zar i na televiziji?"

Trošna kuća skrivala tužnu priču: 'Kad me prijateljica pita da dođe na kavu ja kažem da ne mogu. Sram me je'

Obitelj Bunječki broji devet članova. Nezaposleni roditelji Darinka i Ivica u svojoj trošnoj kući u malom mjestu Nespeš, nedaleko Zeline žive sa svojih sedmero djece. Skromni prihodi i svakodnevna borba za egzistenciju ovu obitelj nisu učinili manje snažnom i optimističnom. Ivica teško podnosi što svojoj obitelji ne može priskrbiti bolji život, no usprkos svemu oni su uvijek nasmijani, a djeca su odlični učenici, vedri i dobro odgojeni. Kuću u kojoj ova obitelj živi, Ivičin otac počeo je graditi davnih 70-ih godina. Ivica i Darinka osposobili su je za osnovni život, ali je nisu mogli završili. Kuća bez fasade, bez riješene kanalizacije, s dotrajalim namještajem i skučena za ovu deveteročlanu obitelj, osobito za sedmero djece koja spavaju u jednoj sobi i bez vlastitog kreveta.

Kako bi učinili ovu svakodnevicu ljepšom, Minea i njezin tim zasukat će rukave, napraviti plan obnove i krenuti u još radnu akciju.

Kako su neke od najvećih domaćih zvijezda izgledale na početku svojih karijera?

Dječji osmjesi i sretna lica ove skromne obitelji lako su osvojila Mineu. Radovi su krenuli odmah, no obećanje koje su Ante Kralj i njegov tim dali, da će osposobiti kuću za bolji život u svega nekoliko dana, uskoro su dovedeni u pitanje. Neočekivani problemi, nedostatak septičke jame, veliki projekt proširivanja blagovaone i izrade još jedne dječje sobe pokazali su se kao velik, ali na kraju ipak ne i kao nedostižan cilj. Radilo se dan i noć, a oduševljenje i zahvalnost obitelji kad su se vratili u svoj novi dom uklonili su svaki umor s lica Minee i njenog vrijednog tima radnika.

Kako je tekla obnova kuće obitelji Bunjački i kako je obitelj reagirala dolaskom u novi, predivni dom, ne propustite pogledati ove nedjelje u drugoj epizodi 'Radne akcije' od 21 sat na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene