Miss sporta

Studentica iz Osijeka proglašena je najljepšom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izbor za Miss sporta 2014. i ove je godine privukao najljepše sportašice iz cijele Hrvatske.

16 finalistica borilo se laskavu titulu, i to ne samo dobrim izgledom, već i prezentacijom svojih sportskih vještina. Koja se od njih okitila lentom nove Miss i kako izgleda kad sportašice vježbališta zamijene šetnjom u potpeticama i večernjim haljinama, doznajte u idućim minutama.

Pogledaj i ovo Bučijada (Foto: PR) Bogati program 15. Bučijada: Najveća i najposjećenija turistička i gastro manifestacija u Hrvatskoj počinje 4. listopada

Njihov teren su atletske staze, teretane i sportske dvorane, no s jednakom lakoćom snalaze se na natjecanjima ljepote. Šesnaest djevojaka ove se godine borilo za titulu Miss sporta u Ivanić-Gradu, a svojom pojavom i vještinama žiriju nisu nimalo olakšavale izbor.

'Sve djevojke su pokazale nekakvu kvalitetu kao sportašice, meni je bila najzanimljivija njihova točka, talent show gdje su one prezentirale svoj sport i to je nešto po čemu se ovaj izbor razlikuje od svih ostalih', rekla je Dvina Meler, bivša Miss sporta.

Bivša Miss Dalmacije živi svoj arapski san

Ljepotice iz svih dijelova Hrvatske prezentirale su atletiku, pole dancing, odnosno ples oko šipke, bikini fitness, cheerleading ili sportsko navijanje. Iako ih već krase medalje i osvojena prvenstva, titula najljepše sportašice sa sobom donosi dodatne prednosti, što najbolje zna bivša Miss sporta Dvina Meler.

'Nakon toga su mi se otvorila mnoga vrata, pa sam ja mogla paralelno se bavit i karateom i manekenstvom i putovanjima, onime čime se trenutno u životu bavim. Mogu reći da je to jedna dobra odskočna daska za mnoge stvari, nekakav put do budućih projekata koje djevojka može planirati', dodaje Dvina.

Nove prilike i ponude pobjednice su obasule već nakon samog proglašenja. Simpatičnu atletičarku iz Zagreba, Anamariju Carek, ujedno Miss fotogeničnosti, mnogi bi umjesto na atletskoj stazi radije vidjeli pred fotoaparatom.

'Pa sad sam dobila dosta ponuda, od tri fotografa, neki su mi se već javili da dođem na
snimanja, ali polako, nije sad to bitno odmah', kaže Anamarija Carek, miss fotogeničnosti.

Lentu dviju pratilja odnijele su Ana Friščić, Varaždinka koja se bavi ritmičko-sportskom gimnastikom i cheerleadingom, te altetičarka Ivana Dumančić.

Za prvu pratilju Ivanu, koja je u posljednji trenutak odlučila prijaviti se na izbor, modeling i statiranje već su odavno svladani u jednoj modnoj agenciji, ali, tvrdi, sporta se ne bi nikada odrekla. Više nego osvojenoj tituli, Ivana se veselila bungee jumpingu nakon izbora.

'Otišla sam na casting, evo prošla sam u finale, nisam ništa očekivala, pošto sam još zadnji dan napravila fotografiju i eto dogodilo se neočekivano totalno', kaže Ivana.

Titulu najljepše nije očekivala ni nova Miss sporta Nikolina Klasnetić, 24-godišnja studentica prava iz Osijeka, koja se bavi bikini fitnesom.

'Još sam pod dojmom, stvarno, to je šok, ali pozitivan naravno. Trema je prošla, samo da još dođe ovo do glave, da se slegne. Oduševljena sam', kaže Nikolina.

Čime se nova Miss bavi, kakve skrivene talente ima i je li njezino srce već osvojeno, otkrivamo vam već sutra u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene