Gošća ''Paprenih kuglica'' ovaj put je Nives Celzijus, koja je odgovarala na škakljiva pitanja. Saznat ćemo brojne tajne iz njezina života, ali i ormara. Naime, otkrit će nam kojih odjevnih predmeta ima najviše, a odgovor bi vas mogao iznenaditi.

Galerija Nives Celzijus, IN Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Razgovor s Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) +7 Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić)

Davor Garić ovaj put je paprena pitanja smislio za pjevačicu i spisateljicu Nives Celzijus koja je spremno odgovarala na njegova škakljiva pitanja.

Prvo pitanje ticalo se Nivesina tijela i situacije kada bi se probudila s nešto drukčijim proporcijama tijela. Točnije, što bi učinila da se sutra probudi s veličinom grudi jedan.

"Otišla bih trčati na Sljeme da vidim kakav je to filing i u teretanu vježbati. Tako bih trčala na traci, onako sigurna, samosvjesna, a da me grudi ne lupaju u čelo", sa smješkom je zaključila Nives.

Nakon malo dužeg razmišljanja priznala je i s kojom bi se damom radije poljubila Severinom, Kolindom Grabar-Kitarović ili Sandrom Perković?

"Da moram birati, sa Severinom", priznala je.

Nives je otkrila i kamo joj misli bježe i bježe li uopće za vrijeme vođenja ljubavi.

"Čekaj da se sjetim, kako je to bilo. Moram se vratiti u 2012. godinu. Moram reći da sam poštena u tim situacijama i usredotočena na tu osobu jer, naravno, onda to činiš jer ti je ta osoba privlačna", zaključila je Nives.

Postavili smo joj i pitanje o ženskoj emancipaciji, točnije je li ženama mjesto u kuhinji ili na direktorskoj poziciji.

"U principu, mi žene smo vješte u svemu, vješte smo u kuhinji, ali ne volimo da nam to netko nameće i kada se očekuje da moramo to raditi", smatra Nives.

Nives nam je otkrila i kakvo donje rublje preferira i kakvi se modeli gaćica mogu pronaći u njezinu ormaru i ladicima, voli li više čipku, svilu, perje ili možda kožu, zakovice, lisice.

"Iskreno, najviše u ormaru imam bapskih gaća, ali ima i ovoga ponekad, i to dođe na red", otkrila je.

Objasnila je i smatra li je li sramotno za damu ako završi u krevetu nakon prvog spoja?

"Ne, zašto bi bilo sramotno? Je li sramotno za muškarca? Ako se desi neka kemija prvu večer, ja sam uvjerena da se prava ljubav zaista dešava na prvi pogled", priznala je.

Posljednje i možda najteže pitanje ticalo se domaćih političara, odnosno kojeg bi od njih voljela vidjeti u Adamovu kostimu?

"Pernara, on je taj lik. Mislim da bi on s guštom to odradio", zaključila je sa smiješkom Nives i zadala mu pravi izazov.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju