Gđa. Ristović

Predmet obožavanja svakog fetišista!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ i princeza Karađorđević strpljivo su pozdravljali brojne uzvanike dodjele nagrada za osobe godine. Među slavljenicima bile su i naše poznate osobe.

Za najekstravagandniji stajling te je večeri bila zadužena Nikolina Ristović.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Prštala je seksipilom, uz neobičnu torbu s potpisom Martina Margielle i sandale Toma Forda, koje su sigurno predmet obožavanja svakog fetišista.

'Cipele su samo revijski model,to sam shvatila sad  nakon što sam ih obula. Prošećeš pistom, vratiš se i izuješ ih', kaže Nikolina koju suprug ne ispušta iz vida. Kaže kako uživa u životu na relaciji Beograd-Zagreb. 'Beograd je dosta živahniji, uzbudljiviji i vibrantniji po noći dok je Zagreb mirniji, ali kombinacija toga dvoje je idealna', kaže gospođa Ristović.

Jelena Rozga zabljesnula u kraljevskoj rezidenciji

Kao prava glamurozna diva, s frizurom i make-upom u stilu ultimativne ljepotice iz zlatnog holivudskog razdoblja, u Beli dvor ušetala je Jelena Rozga. Dobitnica nagrade za osobu godine zabljesnula je u prekrasnoj haljini prekrivenoj zlatnom čipkom.

'Mislim da jedna ovakva manifestacija zaslužuje ozbiljniju haljinu koja je kreacija Anamarije Asanović. Maloprije sam rekla da sam najveća obožavateljica onoga što napravi obitelj Huljić. Kad radiš s Tončem nikad ne znaš što će biti sutra. Ne zna se kada će album izaći ali pretpostavljam oko travnja sljedeće godine', rekla je Jelena.

Kako je bilo u Belim dvorima pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene