Kolinda Grabar-Kitarović stala je na kazališne daske, no ne prava bivša predsjednica, već glumica Ornela Vištica. Dio je to predstave Predsjednici&ca o bivšim poglavarima države. Kako se Ornela pripremala za ulogu te vidi li se netko od glumaca u saborskim klupama, pogledajte u videu.

Galerija Ornela Vištica - 3 Ornela Vištica - 4 Ornela Vištica, Boris Svrtan i Tarik Filipović +2 Ornela Vištica - 2

Svjetla reflektora ovoga su puta uperena u bivše predsjednike. No one na kazališnim daskama Kerempuha. Ornela Vištica, Siniša Miletić, Hrvoje Kečkeš, Tarik Filipović i Boris Svrtan utjelovili su bivše državne poglavare.

''Zahtjevno, zabavno, odgovorno'', odgovorila je Ornela Vištica kad su je pitali kako je biti Kolinda Grabar Kitarović. 

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Nasmiješena Kolinda Grabar-Kitarović opet je u centru pozornosti, a ovog puta je u Mariji Bistrici prisutne oduševila jednim svojim potezom! Kolinda Grabar-Kitarović Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

Kolindu Grabar Kitarović ova glumica i osobno poznaje, a kako bi se što bolje pripremila dobro je proučila sve njezine nastupe.

''Gledajte, gledala sam puno tih na Youtubeu videa što sam uspjela pronaći. Nešto teksta što sam čitala, tako istraživala sam dosta i mislim da mi je to dosta pomoglo, ali naravno i kolege i situacija i tekst koji su napisali kolega Svrtan i Filipović, tako da sve skupa je pridnijelo ovome što ćete vidjeti'', objašnjava. 

Već od prvih fotografija objavljenih na društvenim mrežama mnogi hvale njezinu preobrazbu.

''Pričekajmo mi premijeru pa ćemo onda komentare, sad se ne mogu previše baviti komentarima'', kaže. 

''Boja kose definitivno, taj blagi osmijeh koji je stalno prisutan i kad je ljuta i kad je raspoložena i kad je vesela i kad pjeva i kad ozbiljno govori, tako da ima tu još tih sitnica, detalja i taj otvoreni razgovor koji vodi s Josipom Brozom, sa Ivom Josipovićem.

Radnja komedije odigrava se u stanu, na večeri na koju Kolinda Grabar-Kitarović zove bivše predsjednike, uz Ivu Josipovića  i Stjepana Mesića tu su i Franjo Tuđman te Josip Broz Tito.

Predstava je nastala prema tekstu Borisa Svrtana i Tarika Filipovića. Tarik je ujedno i redatelje predstave. A u šali kaže kako je u lijepo biti prvi hrvatski predsjednik. I dok se sve češće glumce i glazbenike možemo vidjeti u saborskim klupama, ovi glumci o političkoj karijeri ne razmišljaju.

''Ja sam uvjeren da ne, ali nikad ne reci nikad. Kad sam imao jedan otvoren poziv da uđem sa jednom velikom strankom u Sabor, ja sam rekao stvarno bih radije kanale kopao. Nadam se da ću ostati dosljedan cijeli svoj život, da neću bit nikad član ni jedne stranke. Ja nekako mislim ako živimo u jednoj lijepoj zemlji nas 4 i nešto milijuna da igramo svi za reprezentaciju'', kaže Tarik. 

Zbog ograničenog broja mjesta kojeg se u kazalištima moraju pridržavati predstava je već unaprijed rasprodana.

Ako ste ikada poželjeli nekome od naših poglavara pokazati zube, učinite to u Kerempuhu iskrenim smijehom i širokim osmijehom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Kao da je nova osoba: Nikad nije bila mršavija, a pobrinula se da joj vitak struk i dekolte svi primijete i komentiraju Adele Adele Adele i Chris Brown - 2 +1 Adele

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju