Teška upala

Nekoć najljepša Europljanka: Fani je mjesec dana bila u bolnici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncertnu poslasticu pod nazivom 'Škrinja ljubavi', nije propustila ni Janja, udovica Vinka Coce, kao ni nekoć najljepša Europljanka Fani Čapalija.

Tomislav Bralić i klapa Intrade, Marko Škugor, Alen Slavica i brojni drugi razgalili su sinoć prepunu trogirsku kulu Kamerlengo. Probrano društvo okupilo se na autorskoj večeri Vilme Neškovčin, koja potpisuje neke od najljepših dalmatinskih pjesama.

Pogledaj i ovo Fani Čapalija objavila fotku iz mladosti Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

Prokletstvo ljepote: Missice čiji je život postao pakao

Tamo je bila i nekoć najljepša Europljanka Fani Čapalija. Bivša Miss Hrvatske pred našim je kamerama inMagazina otkrila da je zbog teške upale oka imala velikih zdravstvenih problema. Mjesec je dana provela u bolnici. 'Ide na bolje, najgore je prošlo', otkrila je 40-godišnja Fani koja je i demantirala medijske natpise da je u vezi sa splitskim pjevačem Karlom Jurčevićem. 'Mi smo kao brat i sestra. I dalje sam slobodna, nisam u vezi', rekla je Fani.

Što smo još snimili u Trogiru pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene